.

Är så trött jag snart börjar gråta. Därför får ni endast lite Darkthrone.

e.l.f.

Innan påsk så trillade jag in på elf`s sida och drabbades av lite köpgalskap. Två nagellack, puder, conceler, fyra utbytbara ögonskuggor med dosa, två lipgloss, två rouge, rougeborste och foundation borste. Och allt detta för en spottstyver. ca 300 pix gick allt på! Och vi vet väl alla att det kan en stackars borste kosta i vanliga fall.
Jag har läst mig till att deras produkter kan variera i kvalitet och googlade mig fram till recensioner om just dom produkterna jag kände mig intresserad utav. Nu kvarstår bara själva testande!
E.l.f. skickar från Storbritanien så ingen dum tull tillkommer. Dessutom har dom en väldigt bra sida. Norska, svenska, danska och några andra länders kunder kan även klicka in sig på sitt land och se vad varorna kostar i respektive valuta.
Det bästa av allt är att dom ej testar eller använder några djurtestade ingredienser. Dom samarbetar dessutom med peta och djurens rätt.
Eyes Lips Face alltså tjejer och killar för den saks skull!

Nya byxor på jobbet...

Hehe, ja vi har fått nya jobbkläder! Och usch! Byxorna är bara för jävliga. Dessutom saknas det tusen fickor till alla mina bra-att-ha-grejer. Så nu behöver jag ett fodral till min iphone! Har så smått börjat spana lite. Någon där ute som har bra tips på snygga och inte för dyra fodral? Skrik då gärna ut det!

Hittade en liten skara på Etsy som va lite snygga!


Konstig

Förlåt mig för alldeles för dålig uppdatering. Har inte varit mig själv riktigt dom senaste dagarna. Har varit trött både mentalt och fysiskt efter jobbet och inte känt mig inspirerat att göra nåt annat än att slappa. Att man varit tvungen att vara inne dessa sjukt vackra sommardagar har inte direkt hjälpt på heller. Och som grädden på moset har man ätit dåligt och gått upp en hel del i vikt dom senaste veckorna. Blä.
Det senaste kan man ju bara skylla på dålig karaktär. Tog tag i det i måndags och vänjer nu av mig med socker och annan skitmat.
Idag har jag äntligen fått vara ledig men det kändes inte riktigt tillräckligt. En vecka hade känts mer lagom. Jag har försökt att få så mycket ut av dagen som var möjligt av trötta mig. Så ett pass med spinning fick kickstarta dagen. Har handlat mat, lagat mat, fixat med min nya cykel! slängt en massa glas på sopstationen, tvättat och deklarerat. Hoppas för allt gott i världen att jag gjorde rätt nu då...
Sist men inte minst fick jag suttit lite i solen på balkongen.
Solen avnjöts med jordgubbar och hallon. Så sinnessjukt gott. Hade jag trädgård skulle  hallon och jordgubbsplantor få stor plats^^


Long gone

Ja, nu har ni väl saknat mig lite? Hoppas jag i alla fall!
Hade två dagar ledigt från jobbet när mina föräldrar kom på besök från Norge. Som ni säkert förstår är då bloggande låg prioritet. Istället har vi umgåtts, käkat gott, slappat och påskfirat lite.
I dag var det dock tillbaks till jobbet som vanligt.
Lite naglar har jag hunnit att piffa till dessutom. Var ett bra tag sedan sist!
Det blev mitt enda Orly lack, Space cadet! Ett köp från ebay. Manikyren toppades med lite konad nail art. Stämpelplatta M.57.
Sjukt snyggt i sol då det byter i olika metalliska färger.



På dessa bilderna har jag haft lacket en hel dag så det har blitt lite slitet ytterst i kanterna.


Läckert lila-metallick


Här bryter det mer i guldigt/orange och grönt





vi var en liten sväng inom Ö.B. och handlade lite städgrejer och shampoo då ett nailart lack gled ned i min korg!?
Det var ett vitt med låång smal pensel. Och det passade perfekt att göra en fresh fransk pediykyr med. Nu som det plötsligt blev sommar så var det ju läge att göra fötterna "sandal-klara"^^ I tillägg till det vita nailart lacket så lackade jag ett lager med HM`s vita lack "Why not"


-.-

Shit vad trött jag är. Dagarna är längre och mycket stressigare än normalt på jobbet
Sen så har jag städat och handlat inför mina föräldrar ska komma några dagar! Nu ligger jag utslagen på soffan! Phu! Så om det är lite dåligt uppdaterat här så vet ni att jag inte hinner.


Var fullmåne här om natten. .. Vackert eller hur

Vilken fantastisk dag!

Är helt lyrisk över min dag i dag. För det första var man ledig och solen sken som aldrig förr. Sovmorgon och frukost på balkongen. Säsongens första grillning hos svärförelderna och massa massa fotografering med mitt underbara förbättrade kamera. Och sist men inte minst massa umgänge med Christian gullet mitt!
Jag börjar lära mig ordentligt hur kamrat funkar med macrolinsen nu. Massa fina foto blev det. Ni ska få se ett i dag. Det är lite tillfixat i fotoshop.
Måste ju börja å trixa lite mer med det...och jag är för lat att orka kolla på tutorials så jag provar mig fram på egen hand.  Icke så smart, jag vet...



Som bonus slänger jag in en bild Christian tog på mig i mitt nya Kvelartaklinne. Inköptes i Oslo. Första dagen jag har fått använda det. Ännu en premiär alltså^^




Äh!..ni får en bild till. Snyggaste, mysigaste och samtidigt tuffaste paret någonsin^^

Skogslängtan

Den senaste tiden har jag bara känt för att gå i skog och mark. Synd det inte finns stora skogsområden/fjäll på gångavstånd. Häromkring riskerar man att träffa folk.. den typen jobbiga kryp man försöker komma undan när man beger sig in i skogen...
Denna skogslängtan beror nog på jobbstressen för tiden. Byfånar som skall köpa växter och kräver perfektionism av plantorna. Växter skall inte vara perfekta...lite det som är det underbara med det naturliga. Organiskt och oregelbundet.
Jag längtar efter en egen trädgård, men inte av typen "Svensson". Jag ser hellre massa vildvuxna lummiga trädgårdsrum översållade i blommor och grönska än stela gräsmattor med avgränsade rabatter inmurade i stängsel.


I går fick jag äntligen möjligheten att komma ut en sväng och testa mitt nya objektiv. Lite svårt i då det blåste en del men några ok bilder blev det ändå.
Som ni ser är det vår på riktigt nu.



Träffade Herr Skutt därute



En blåsippa som agerar linslus och snakegrass



Dit klämd bulle eller en trädsvamp?




Jag störde en viss typ i sitt solande och. Han /hon var väldigt snabb på att komma sig undan papparazzi bilderna




Helt seriöst det sötaste jag beskådat!!!

Denna blogg om katten Pusheen är ju så söt at jag dör en smula.
Dessutom påminner Pusheen mig om en viss herre som heter Zeus =^.^=




Annars kan jag berätta att jag är väldigt glad det är helg nu...Äntligen vila och återhämtning. Mina planer? Ut i skogen och andas lite!

Jobb...

Ja..det är så "väl" att jag jobbar sjukt mycket nu! I kväll är jag nog inte hemma för 21.30 till exempel. Ni får hålla ut med lite låg uppdatering. Speciellt i och med att Blogg.se inte har fixat Iphone appen som gör att man kan mobilblogga...
Trösten i det hela är att jag har ledig helg i alla fall.

Sen så vill jag passa på att gratta världens bästa pojkvän med 35 års dagen i dag.
Ledsen jag inte kan vara med å fira din dag :(
Vi tar igen det!!!
Gårdagens kväll spenderades i köket där vi gjorde i ordning inte mindre än två smörgåstårtor och två gräddtårtor.
Hoppas det är kvar lite till mig i kväll^^


Lite mysiga bilder från vår Norge resa förra våren


I ♥ U

Effektiv

Måste bara säga att jag är jäkligt effektiv ibland! Jag har en ledig dag denna veckan
(i dag) och har inte legat på latsidan.
Dagens första solstrålar insupades tillsammans med morgonkaffet på balkongen. Redan iklädd spinning mundering och mina coola hjärtglasögon^^



Då spinningpasset var avklarat och Christian gullet hade åkt i väg till jobbet så släpade jag mig upp till lokala köpcentrat och shoppade lite. Kom hem och insåg jag hade glömt två grejer och fick gå en gång till.....blä
Frukt och matvaror shoppades...äta måste man.



Jag gjorde matlådor! Lax med grönsaker. mums^^



Och Sushi! Trippel mums!




Sushin förtärdes i min ensamhet till fina filmen jag fick med Christian.




Nu är jag bra sugen på att se Queen of the damned...
Inte alls i samma klass som Interview with an vampire men ändå sevärd.


Och nu har jag även hunnit med att blogga lite! Oj oj...kommer sova gott i natt.

Batteries not included

Här om dagen såg Christian och jag en supermysig "feel good" film. Den heter "Batteries not included" eller på svenska "Miraklet på 8 gatan". En gammal Steven Spielberg rulle. Jag fick söt-chock av dom små robotarna. Ett bra tips när man inte vill se nån tung film! Ibland behöver man bara nåt trevligt och lättsamt^^


Göööötebooorg^^

Äntligen en ledig stund! Helgen har varit helt hysterisk på jobbet. ALLA i hela stan ville till oss å handla penseer, jord, påskliljor, krattor och annat smått och gott för att vårstäda och göra fint. Kul men jobbigt.
Så nu är man rätt mosig.

Tänkte ni kanske ville se lite bilder från Christian och min senaste Göteborgstripp.
Jag åkte mest med som sällskap då jag redan är luspank. Ingen shopping med andra ord. Får vara nog med mitt nya dyra objektiv och klackar jag redan visat upp.

Vi tog tåget till Gbg som vanligt då det är så vidrigt dyrt att parkera i centrum. Dessutom är det ju bra att slippa köra trött efter en hel dag i stan.

På vägen dit fick vi dessutom sällskap av en sötnos som gillade att titta på utsikten^^





Vi gick så klart våran sedvanliga runda i haga och på andra långgatan. Vi mumsade jättegod grönsaksgratäng med mos på solrosen.  Christian hugger hungrigt in på sitt knäcke^^





Det blommade massor med krokus och solen sken!
Helt underbart väder förutom en sak...




Det blåste som attans! Vid ett tillfälle tappade jag nästan balansen hehe.. Sand fastnade i linserna och den fina temperaturen kändes kallare. Jag är säker på att hade det varit vindstilla hade det varit läge för t-shirt och shorts.



Såklart passade vi på att fika. Som Norsk uppskattar jag verkligen den Svenska fika-kulturen! Mera fika åt folket^^
Denna gången testade vi ett ställe med massa olika pajer. Numm numm. Blev blåbär med massa massa vaniljvisp.




På hemvägen fick vi åka med i ett av dom nya dubbeldäckartågen! Skoj!!!
...jag vet...lättroad..
Helt tomhänt kom jag inte hem heller. Christian köpte en film till mig som jag bara älskar! Tack sötnos  :-*


Hoppas man hinner se den igen snart. Senast jag såg den var det en kass inspelning på VHS..






Haha

Hittar ständigt konstiga Hello kitty prylar^^
Vad tycks om en Hello kitty inbakad i en spindel??

Källa

.

God morgon alla söta. Gårdagen i Göteborg var supermysig. Hinner nog inte lägga upp bilder från gårdagen i dag. För alldeles strax skal jag dra i väg till jobbet och efter det så blir det tv-spels kväll med tjejerna! Skal bli jättetrevligt^^ Hela söndagen är dessutom också fullbokat med jobb och annat. Så i värsta fall hör ni inte i från mig för på Måndag. Hårt..jag vet.
Som tröst får ni en bild på...papper?

Ledig!

Ja, denna dagen har verkligen varit allt annat än avslappnande och trevlig..
Jag insåg till slut att vårat duschkabinett tyvärr inte var självrengörande och laddade för städning. Inte världens roligast grej på en ledig dag men nån gång måste det göras..

Laddning pågår...


Planen var bara att ta just duschkabinettet men X antal timmar senare så är hela vårat badrum renare än det jag nån gång har sett^^
Efter badrummet så fortsatte jag bara..så man kan ju säga jag har storstädat...
Fy! Nu blir det slappande och i morgon blir det troligtvis en Göteborgs tripp! Ser nog extra mycket fram emot det nu^^

Arigumi goes black metal


Kolla in detaljerna. Patronbälte, nitarmband och miniatyr pentagram^^
Nån som vill virka en till mig??? Snälla!

Källa

Fynd!

Ville bara visa upp mitt senaste fynd från ÖB! 29 :- pix för ett holografiskt glitterlack^^
Det är ursnyggt och helt ok i formula och torktid. Jag ska nog ta mig en titt på deras andra lack också...

Testing testing

Försöker lära mig mitt nya objektiv, Canon EF 100mm f/2,8L Macro IS USM.
Blev lite enkla foto på blommor jag har hemma just nu då jag är astrött och inte orkade stressa ut innan dagsljuset försvinner.


Min lilla tiger ute på balkongen (Pense)




Hibiskus: ståndare




Hibiskus: kronblad




Hibiskus: foderblad

Lidköping Deathfest

Lite mer fotos från vår kväll på Lidköping Deathfest har dykt upp.
Tack vare Ninni Sjölund!
Hon försökte så hårt hon kunde att ta nåt kort där både Morwen och jag såg bra ut!
Hehe, stackarn misslyckades där^^


Pga. trötthets/ljus/moshpitting-förhållande så är dessa två fotos på Vomitous det enda vi har att visa upp.

Som vän av båda Anders och Christian i Vomitous kanske jag är partisk
..men dom är fan grymma på det dom gör!!
Gillar du brutal döds så kolla in deras myspace här!
Och när du ändå tittar runt kolla in dom andra banden som spelade. Degrade &  småroliga DPOS


Just nu

Just nu så ligger jag i soffan under en filt i myskläder och slappar.
Blir inte många knop i dag.
En hel dag på stan i går med Sötaste rödtoppen Ninni och sedan en kväll i metallens täcken på Lidköpings Deathfest så är jag rätt sliten. Åldern börjar ta ut sin rätt^^

Det var shoppinghelg i stan så lite smått och gott blev det..



Ninni och jag är sushi lovers så ett besök på stans sushiställe var ett självklart val.



Lite kul är att dom har rullbandsushi^^ Här susar godbitarna förbi på sina små fat.
Blir sjukt sugen på mer när jag ser bilderna..*droool*


Jag glömde så klart kamera hemma i går kväll...så jag har tyvärr inga fotos från spelningarna.
Dock hann Ninni knäppa nån bild på mig innan utgången!
Kul då jag nästan aldrig får chans att klä upp mig. Dödsmetall kvällen i ära fick det bli camo och patronbälte.

Ja ja!

Jag vet det är mycket sko nu. Har jag nån läsare som är lika galen i sko som jag? Förmodligen inte^^
Det andra paret som låg i paketet var dessa underbara nitbeströdda skönheter!
Jisses...kan det bli bättre än svarta platå pumps med nitar?
Christian tycker jag är konstig som vill ha dom på en hylla i vardagsrummet..Jag vill dock kunna titta på dom hela tiden. Tusen gånger bättre än vanliga prydnadssaker!
När husdrömmen blir värklighet är ett skåp med belysning för mina skatter ett faktum^^ Alla har vi våra laster.



Nya rosor ser ni i bakgrunden och! Guld att jobba i blomsterbutik när gamla snittblommor skall svinnas pga. ålder! Gratis är gott. 50 styck i tät rundbunden bukett.





Bonusbild blev det här! Jag orkade ta på mig min nysydda t-shirtklänning för att visa upp passformen! Tyvärr en hemsk blixt-bild... och Konstig "pose-min" men äääh...



Så ..ännu ett ytligt inlägg publiserad^^

Fredag

Äntligen fredag och om några timmar har jag ledig helg!
Inget vidare väder ute men som tröst slänger jag upp en gammal bild!
Den kändes så vårig och varm!
Känner mig bra sugen på att göra nån ny fotografering nu...Dessutom hade det inte varit fel med en najs headerbild till bloggen. Eller vad säger ni..dags för lite omväxling?
Fotograf: Martin Frick

.

RSS 2.0
.