Filmtajm

Nu är det jobbigaste gjort. Bara en dag kvar innan helg!!! Gött. Trötta, flummiga jag har dessutom också fått färgat efterväxten i håret. Riktigt skönt att det är över. Så nu kommer jag vara fin i håret på semestern.
Finaste älsklings gullet hade här om dagen varit omtänksam och köpt mitt favoritsnacks. Så nu blir det snacks och film, tyvärr i ensamhet då Christian jobbar natt..

Wasabiärtor och en film lånad av Sara och Veronika

Känsla


Vissa saker får mig i olika sinnesstämningar.
Dessa smycken känns höstiga och mysiga. Jag vill bara stanna inne under en fluffig filt med en god bok och en kopp te och bara glömma att det finns en stressig värld därute som vill rycka tag i en.

Visst ser dom ut som små tavlor?
Smyckena är handmålade i vattenfärg och säljs på Etsy via  Shopen Heather Kent.
Priserna ligger på ca 230-260 kr styck, frakten ligger på ca 25 kr.


Nu är det förövrigt under två veckor tills jag åker i väg på en två veckors semester till Österrike med Christian gullet och hans föräldrar. Längtar massor!! Och till helgen kommer mina egna päron hit och hälsar på :) Yeey!

Hell week

Jupp, jag har en riktigt tråkig vecka med en jävla massa sena kvällar. För att toppa det så är det inventering på jobbet. Så i morgon jobbar jag till 22.00 och börjar jobba redan kl.  06.00 dagen efter..Seeegt.
Så tyvärr blir det nog lite lägre uppdatering:(
Annars så går jag nu och inväntar ett nytt paket från mitt nya favorit sminkmärke E.L.F Var tvungen att köpa på mig lite mer produkter jag blivit avhängig av. Nu mera knarkar jag deras mineral foundation. Och sen har jag fått ögonen upp för färgade eyeliners. Deras pennor glider lätt på ögonlocket, är lätta att vässa då locket har en inbyggd vässare och sen så håller färgerna hela dagen. Jag använder deras Eyelid primer och den är precis lika bra som den jag hade innan från make up store för sjukt mycket mer pengar! Jag beställde även en hel del annat nytt jag skall prova. Passade på då dom hade 50% rea över helgen. Vill ha mitt paket nuuuuu^^ Har ni inte kollat upp E.L.F än så gör det! Deras priser är oslagbara och massor av deras produkter är i toppkvalitet. Dessutom är inget djurtestat. Dom skickar från U.k. så inga dumma tull avgifter tillkommer heller.

Jag bjuder er på ett litet foto jag tog i sommar då jag tycker inlägg utan bilder är jättetråkiga.
Det är en underbar klätterhortensia. Magisk eller hur?


Coffin Candy

Jag är sjukt nöjd över att jag äntligen kan kalla mig "coffin Candy" vacker^^
Skämt åtsido, kolla in denna underbara serie av produkter! Inte bara är dom dödligt snygga, Coffin Candy som jag har doftar helt underbart! Christian tyckte i alla fall jag luktade gott i går då jag sprayat lite bodyspray aka "Stench Reducer" på min arm! Jag har kvar att prova body lotionen och duchgelen på riktigt men bodylotionen verkade bra på testområdet på min arm^^
Ceratet är mjukt och skönt och känns som om det vårdar huden.


Jag har hittat produkterna på Etsy och ett paket som jag köpte går loss på ca 280 sek med frakt.
Det passade så himla bra att klicka hem då mina gamla tråkiga produkter var på väg att ta slut. Nu får jag hindra mig själv i att beställa nytt innan jag behöver mer! Dom kommer ju i andra spännande dofter också!
Min Coffin Candy doftar sött, lite godis liknande med vanilj. Beskrivningen låter såhär: "sweet rich, cotton candy with an adult twist (think Aqualina Pink Sugar). Mmmmmm..." Får lust att slicka på min egna arm här o.O
Vet inte helt hur jag skall välja nästa gång men..
Bloodbath`s giftset som jag köpte kommer i dofterna
  • Petrefying Pomegranate
  • Death By Chocolate
  • Coffin Candy
Det finns dessutom en del andra dofter som värkar spännande men som inte finns i paketlösning som jag köpte. I ärlighetens namn så skulle jag kunna köpa grejerna enbart för snygg design men jag gillade verkligen både doft och funktion.

Nyfiken? Klicka på bilden under för att komma till Bloodbath`s shop.

The Gate

Nu skal ni få ett riktigt bra filmtips av mig. I alla fall om du uppskattar 80-tals skräckisar! Jag blev väldigt positivt överraskad över denna film Christian gullet mitt hade köpt hem. Hade obehagskänslor genom större delar av den. Jag vill som vanligt inte dela med mig för mycket av handling och dylikt. Ni får se trailern om ni vill. Annars så brukar jag gilla att se filmer utan att veta precis allt som skall hända innan. Tydligen skall det göras/görs det en remake på denna rulle! Vilket jag verkligen förstår.




Leo hoodie

Jag brukar ju klicka runt på mina fasta sidor för lite inspiration på kläder. Och en sak jag har lärt mig är att man kan hitta det mesta billigare på ebay. Jag har ett hat kärlek förhållande till ebay. Jag bara väntar på att nåt skall gå snett även om jag bara handlar hos top rated sellers. Och sen har vi ju den aspekten att det är alldeles för lätt att klicka hem saker och man kan lätt överkonsumera...
Jaja, men lite kul är det och i långa loppet tjänar man nog på det även om man nån gång (tvi, tvi) skulle bli lurad.
Jag hittade hoodien på Melbas hemsida. Dock beställer jag inte gärna där då dom har lååång leverans tid och är rätt dyra. Ett par klick senare hittar jag den på ebay istället och den hamnar i min lilla virtuella shoppingcart.
Min kostade ca 250 kronor med frakt, den på Melba skulle kostat 466 kronor med frakt och faktura avgift!

Jag älskar den stora huvan.



Dessutom är den jättemjuk och täcker min frusna stuss ;)

Some days are just better

Tisdag hade jag en riktigt riktigt dålig dag. Allt kändes sugit, grått och jobbigt... Dagen i dag har varit den totala motsatsen. Det är väl så..för att riktigt känna dom bra dagarna behövs dom riktigt dåliga.
Jag hade inga som helst förväntningar i dag. Mitt mål med dagen var att stiga upp utvilad från sängen och götta mig med nybryggt hasselnötskaffe och sen bara ta allt därifrån.  Det blev tid för att båda sminka sig fint och ta på sig nåt snyggt! En lyx grej när jag annars springer runt i smutsiga, osmikrande jobbkläder och gårdagens lätt påbättrade sminkning...
Jag bloggade lite om helgens påfund som ni vet och hämtade ut mina paket. Jag skrev ju att det var tre avier men att jag bara väntade på två! Mysteriet visade sig vara att ena beställningen var uppdelad i två..faktiskt tre paket. Det tredje har dock inte kommet än. För er som är nyfikna så vara det bara lite ego grejer. Jag och Christian ville ha en förstoring av en bild på mig från fotosessionen i somras. Så det var den som kom plus en fotomugg jag köpte till älsklingen^^
Det andra paketet innehöll en Ziphood/höstjacka hemklickat från ebay. Den är sjukt mysig samtidigt som den är riktigt grymt snygg. WIN!!! Bild kanske dyker upp i morgon om jag hinner.
När jag kommer hem har godingen min också gått upp och efter lite mer slappande så drar vi ut för att luncha. Vi stannar först vid stans ena second hand där vi hittar ett par svartrock vinyler. Lunch valet faller på stans sushi ställe trots vi egentligen hade bestämt ett annat.. beroende är väl en underdrift.  Ni slipper se mer bilder på våra sushi tallrikar. Jag lämnar in bilden som som jag fick för inramning och fick veta det skulle ta en timme bara. Så vi passar på att ta en fika istället för att åka hem emellan. Denna fikabild slipper ni däremot inte undan. Lyxkaffe och lyxpraliner på en av stans delikatessbutiker. Mums


För att tiden skulle gå ännu snabbare så kollade vi in några av dom få roliga butikerna i stan. Jag drogs som vanligt till sko avdelningen och hittade ett par ursöta sko jag kunde tänka mig. Jag lyfter blicken och ser att det är 50% rea. Vilket flyt! Det är bara ett par kvar visar det sig...och i min storlek. Lycka.
Här har Christian tagit en smygbild av mig i transaktions ögonblicket!



Mina nya darlings. Sjukt söta, praktiska utan klack, vattenavstötande och med katter!


Dom är av märket T.U.K.


Och det bästa av allt är att jag nu kan skita i att beställa nya dyra Converse.
Dessa kostade  275:-  på rean! Helt ok pris för så fina skor.


Dagen är dock inte riktigt helt slut där. Jag fick dessutom bokat in en tid hos stans nagelsalong. Jag har som ni kanske märkt gett upp lite på mina egna naglar. Dom håller inte en sekund ens.. Dom delar sig, bryts av och håller 1 är dom resterande 9 trasiga. Det blir inte lika kul att måla och dona med dom då. Så nu jävlar får jag gjort nåt som jag längtat efter sedan jag var tonåring! Ett helt nytt set naglar skall läggas. Dom får åka på två dagar innan vi åker på vår höst semester till Österrike. Jag fick sen min tavla som blev riktigt snygg och vi åkte hem. Just nu dricker vi lite Newcastle och myser i hemmets lugna vrå. Strax skall jag joina Christian i lite sega mega drive spelande och titta på gammal go skräck innan nanadags.


Hoppas morgondagen blir lite smittad av denna fina fina dag♥

Girls girls girls

I lördag så var det ju en resa till Göteborg som stod på agendan. Denna gången utan min älskling men med två av mina goa tjejer. Planen var att shoppa och mumsa god mat! Och det var precis det vi gjorde.
så klart blev det sushi som lunch! Jag börjar väl se ut som en makirulle så massa sushi som jag ätit det senaste^^

Snygga Carro strax redo att hugga in på sin "mamma special"


Min "pappa special" ^^



Sara visade mig en liten mysig affär som har massor med rökelse och annat roligt krafs.
Fina lanternor hängde i hela butiken. Hade varit trevligt med en eller tre för stämningsljus nu som det går mot höstmörker.



Vi shoppade loss alla ihop. Carro köpte supersöta kinasko...Nästa gång skall jag och köpa mig ett par.


Själv passade jag på att köpa lite ny rökelse till våran grymma skida med pentagram. Gillar att komma hem efter jobbet, tända levande ljus och rökelse innan jag sjunker ned i soffan. Man blir totalt avslappnad.



En vacker mörkgrön snäckskalsskål som skall få bo på nattduksbordet och hålla om mina smycken.



När man är i Götet så går det bara inte att  besöka lite secondhand butiker och bläddra lite ibland skivor och vinyl. Denna gången var det livemusik i cafet som ligger i samma lokal som skivaffären. Rätt mysigt att bläddra bland skivor med jammande i bakgrunden.


Det blev ett par butiker till och detta plus lite presenter till Christian blev dagens loot.









Lush grejer. Nagelbands creme och hårkur. Nu  hoppas jag denna hårkuren är bättre än den från Bodyshop som inte funkade alls på mitt hår.



Lite filmer att fylla Benno hyllan blev det också. Ett måste nu när vi går mot mörkare årstider dessutom. Då man inte flänger riktigt lika mycket ute men istället myser inne i sin borg.








Shopping kan vara utmattande. Så vi kände det var dags för "fika" paus^^
Ett par Newcastle på The Bishops Arms var alldeles lagom.



Eran alldeles egna Miss Anthropia..



Sara puffar lite pipa.



Ett Göteborgs besök måste dessutom alltid innehålla en riktig fika. Sara tog med oss till ett franskt ställe. Och hjälp vad mycket gott det fanns. Det var sjukt svårt att välja.



Till slut tog jag en passionsfrukt bakelse och en choklad muffins. Kaffet serverades i mysig liten presskanna.



Jag längtar redan dit igen^^



Carros choklad mousse i fyra lager



Och Saras hallon och choklad bakelse.


Fina lampor hade dom dessutom. Påminde oss om kobror.


Dagen gick snabbt och vi hade jättemysigt. Hoppas inte det dröjer för länge innan vi får till en ny trip^^
Nu skall jag i alla fall försöka göra i ordning mig och starta dagen. Jag har inte mindre än tre paket avier att byta in. Det konstiga är att jag bara väntar på två?? Undrar vad den tredje kan vara. Eller har jag bara fått temporärt minnesförlust över hemklickade saker! Haha, vi får se.









Ooops!

Ny bild från Grymma Rasmus Fredriksson.


Bilden är från vår fotosession i somras.

Deadly important messages

Hur tuff hade inte denna varit istället för dom vanliga tråkiga kom-i-håg lapparna..







Behöver jag ens berätta att dom finns på Etsy?! Köpes här för ca. 280 sek. med frakt

Kreativitet

Det senaste har jag legat alldeles för mycket på soffan och inte gjort så mycket mer vettigt än att surfa på kvällarna. Det är väl inte så konstigt med så mycket jobbande. Men man mår inte riktigt bra om man inte skapar lite och kör i gång dom små grå hjärncellerna med kreativitet. Jag hade inte tänkt över hur länge sedan jag gjorde nåt innan min Christian påpekade det hela. Så i dag har jag sytt lite. Först en enkel svart duk som Christian ville ha på en hylla och en ny make up väska till mig själv.

Make up väskan sydde jag ur tyget på en topp. Den var inhandlat på rea och lat som jag var orkade jag inte prova toppen som visade sig vara alldeles för liten.
Sen så piffade jag dessutom till den med en avtagbar rosett jag sydde av lite satinband.
Jag blev jättenöjd med lilla väskan. Den blir perfekt för att ta med på reser och ryms allt det mest nödvendiga av mitt smink.


make a gif





Toppen som fick nytt liv som make up väska


Vad tycker ni? Blev den snygg eller blev den snygg? ^^


Fredagsmys

På menyn i kväll.
Hemmagjord sushi och mumsiga tranbär.




Snart blir det krypa under sköna täcket för i morgon är en ny dag med nya äventyr^^

Sleten

Ligger som vanligt i soffan på slutet av dagen. Är supertrött efter jobbet.
Ser grymt mycket emot helgen nu kan jag lova. Det blir lugnt på fredag kväll, då ska jag ladda batterierna inför en liten lördagsutflykt med en, eventuellt två tjejkompisar. Längtar!

Jag just nu...vadå trött säger ni men jag känner mig inte helt på topp!

Super Cute Skeletons

Jag bara älskar Etsy. Det finns så många vackra skatter att hitta.  I går kväll sökte jag efter nåt helt annat och hittade dessa super söta, grymma skelettskulpturer. Uttrycksfulla och humoristiska. Handgjorda och enbart i ett exemplar av varje.











Dom ligger på ca 500 kr med frakt. Köpes här

sleep tight and don't let the bedbugs bite



Jag är nu helt slut efter en lång dag på jobbet och spinning efter det. Nu blir det sängen innan mitt 10 timmars pass på jobbet i morgon..

Cthulhu

Är grymt sugen på ett Cthulhu smycke.
Ett av dessa kanske skulle kunna vara nåt.


Ca 240 med frakt, från Steampunk Couture På Etsy.













Crazy Train

God morgon. Njuter i detta sekund av min nya hasselnötskaffe och myser till Ozzy. Finns värre sätt att starta sin dag på. Snart, off to work...

Sushi-lyx och annat

Hej alla godingar! Har haft fullt upp i dag och slappar nu äntligen i soffan framför dator och med en gammal slasher på dvdspelarn.
Dagen startades med ett tufft pass spinning. Urskönt att ha kommet i gång med träningen igen. Jag får så sjukt mycket energi och humöret påverkas dessutom positivt. Jäkligt glad jag hittat en typ av träning som passar mig. Pushande musik, korta och intensiva pass med hög fettförbränning, perfekt. Jogging, lyftande av skrot och annat får andra ha för sig själva.
Efteråt lyxade vi till det med sushi och fika trots vi egentligen inte har råd^^ Äsj, vi lever bara en gång!


Jag tror alltid jag är hungrigare än vad jag är och beställer alltid för mycket mat så jag tänjer magsäcken...inte bra. I dag fick Christian hjälpa mig med att äta.


Outfitbild med putande sushimage, haha! Mina snygga nya strumpbyxor (Lindex), svarta gamla jeansshorts, enkelt linne och kofta samt sköna tygsko-creepers.


Medan Christian och jag väntade på vårat fika-sällskap
tog vi en mysbild framför fontänen♥


Nu som jag ändå är i gång med bloggande så kan jag ju berätta vad som hände i fredags. Då mötte nämligen Christian och jag upp Sara och Veronica för sushi! Det är väl ingen hemlis direkt att jag avgudar maten i fråga, haha. Jag skulle nog kunna äta det varje dag utan problem. Och att stan har ett riktigt bra sushiställe är inte heller nåt som gör att suget minskar! Ni skall slippa mer sushi bilder...istället får ni se sötnosarna vi mötte upp. (Ser lite höga ut..hmm, kaffet kanske;) )


Och mina finfina choklad praliner


Dom sköljdes ned med snickers kaffe! Jepp ni läste rätt^^



Snälla Sara köpte kaffe till Christian och mig som tack för en annan kväll vi träffades. Så nu har jag en ny kompis i familjen kaffe. Hasselnötskaffe.



Så en halvkilos påse hasselnötskaffe till mig och en lika stor påse kanelkaffe till min kanelälskare blev inhandlat i dag.


Nästan så jag ser fram emot i morgon bitti då jag får dricka det...lite sent nu.


Pillarbox

Nu har jag ju min Nintendo stjärna som Alvedon-burk för handväskan. Men känner verkligen av köpsuget när jag tittar på dessa burkar i steampunk stil. Så sjukt vackra.

Alla burkar kommer från Sweetheartsinner på Etsy och kostar ca 140 kr med frakt!














Vilken är din favorit? Jag kan inte välja^^


Morot!

Jag vill bli träningsberoende. Jepp! och det kan gott hända då jag tycker spinning är riktigt skoj.
Det som skiter sig hela tiden är att jag jobbar så obekväma tider att jag oftast missar spinningpassen... Jäkla skit är det.
Så nu har jag skaffat mig lite x-tra motivation för att komma i väg efter jobbet i form av nya träningskläder.Ny sport topp för boobsen ( HM) och ett riktigt coolt linne med blixtar (Cubus). 
Nu längtar jag till tisdag då jag har ledigt och får prova kläderna för första gång^^

Störst av allt är kärleken

Den senaste tiden känns det som att jag har bara bloggat om saker och om att köpa, köpa, köpa. Usch ja. Så jag ville bryta trenden lite och påminna alla om en viktigare sak som tyvärr händer varje år vid denna tiden.
Alla katthem översvämmas med övergivna sommarkatter och kattungar som inte har nått hem. Hade jag kunnat hade jag tagit dom alla själv! Men verkligheten funkar inte så.
Har du funderat på å skaffa katt och kommet fram till att du har tid, pengar och kärlek nog? Då är det verkligen rätt tid att sluta fundera och ta dig till din stads katthem. Det kostar en liten slant (ca.500:-) men är fullständigt värt det då man alltid får en katt som är kastrerad/steriliserad, id-märkt, vaccinerad, avmaskad och avskabbad.
Min förra katt Iza var världens underbaraste, mysigaste och gladaste katt. Hon hade inte haft nån lätt start på livet men jag är övertygad om att hon inte kunde haft det bättre än hon hade det sina resterande år fram till sin bortgång. Iza kom från ett katthem i min kommun och var en av dom svårplacerade katterna. Hon var vättskrämd och inte alls sugen på att flytta nåt mer. Men hon blev en säker, social, gosig och pratglad tjej efter lite tålamod och kärlek. Jag saknar henne nåt så oerhört♥
Här är en länk med lite katthem. Den är absolut inte komplett så hittar du inte din stad kanske det är lika lätt att googla fram ett telefon nr. eller hemsida.

Min underbara Iza♥







UGG världens fulaste skor eller?

Jag har i alla fall tyckt det. Helt till förra vintern då jag letade snygga och praktiska vinter kängor. Dom som kom närmast mina önskemål var dessa skit snygga biker inspirerade boots i skinn, fodrat med lammull hela vägen ned. Det blev det inga Uggs förra vintern. Och jag vet ej heller om det blir nåt par denna vintern heller då priset är mer än vad jag lägger på sko ja...på flera år!!! Men dessa senaste vintrarna har det ju inte gått att tassa runt i Converce med extra strumpor i direkt. Så jag funderar på att lägga undan några slantar och önska mig stålar när jag fyller år i november. Jag verkligen avskyr att frysa och dessa skor skulle garanterat hjälpa en -20 dag.
Fluffy varmt foder och grymmaste stilen Sukk..vill ha...
Suprise suprise, svarta är favoriterna^^






Även grymt snygga i brunt




Jobbigt när jag redan börjar blogga om vinter skor eller hur...

Top Hat

Jag har varit sjukt sugen på att lära mig göra gif animationer. Så i kväll gjorde provade jag lite. Hur enkelt som helst med bilder och skit skoj^^ Stor risk att jag har ett nytt beroende. Nästa steg får bli att lära mig hur man gör gif med filmklipp.
Så fick ni se min nya hatt dessutom..
Tjusig eller hur?
make a gif







make a gif







resize image

Ja, ett andra kvällsinlägg blev det i alla fall. God natt på er.

Old School Hollywood

Ibland har jag massor att blogga om men orkar inte.. En sådan dag är det i dag.. I går hann jag inte.
Så ni får nöja er med en ny egobild.

Som vanligt är det Rasmus Fredriksson som varit i farten.
supertjusigt blev det och har verkligen en old school feeling. Det var bättre förr ;)



Black Leo

Det sista paret svarta kilklackar jag köpte på Nellys rea får ni här. Dom ser ännu bättre ut i värkligheten än på bild. Och dom är förvånande sköna att gå i. Jag har tittat på dom ett antal gånger och blev skitglad då dom dök upp på rean för ynka 139:- Perfekt^^



Ser ni "pälsen"


skull dress

I går kväll klickade jag runt lite på ebay och hittade denna fina klänning. Fick lite Tim Burton feelings av dödskallen och blev smått kär. Jag skull använt den med snygga leggings och eventuellt ett linne under med kontrastfärg. Men just nu försöker jag hålla lite i pengarna så det blir inget köp. suck..

Natti natti..

Pin up news!

Då jag såg filmen Fido kom jag på att jag inte visat dom slutgiltiga pin up korten, i alla fall inte här på bloggen. Ni som sett dom på fb får väl stå ut.
Det har tillkommet lite skoj text och lite mer bearbetning. Hoppas ni gillar dom. För jag älskar dom^^

Fotografering och artwork: Rasmus Fredriksson









Shoes

Då var det dags för lite ytligheter och materialism igen♥
Nellys rea shoppade jag två nya par sko. Det blev två par svarta kilklackar. Tänkte visa fram det ena paret för er nu. Dom är lite lägre och lite mer praktiska..
Lite boots inspirerade i modellen. Blir perfekta nu i höst.

Strumpbyxorna är från Lindex..30 :- på rea!! Fynd!



Dom kostade 149:- Riktigt trevligt pris.

Fido

Jag hittade en film i götet när vi var där senast som jag fick en riktig bra feeling av. Och I går kväll sågs den i sällskap med goda vänner.
Den är inte bara rolig men den är väldigt vacker att titta på då den utspelar sig nån gång på 50-talet? kläder, inredning, färger, tjusiga bilar och sist men inte minst zombies^^
Alla gillade den och skrattade gott. En riktig feel good movie.

En liten teaser


Varför görs det inte fler sådana filmer♥

Custom made

Kolla in mitt linne! Visst är det grymt? Har en kompis som håller på med air brushing, och när jag hälsade på lämnade jag kvar ett linne han kunde kladda lite på.
Nu håller vi fingrarna för att det håller i mer än en tvätt. Nästa gång ska vi kolla om det finns nån typ av tygfärg han kan använda^^

Design: Johnny Olsson




Tack som fan Johnny :D

God morgon

Då var det dags att ta tag i en ny vecka och nya utmaningar. Jag börjar som vanligt min måndag med ett tio timmars pass på jobbet och hinner/orkar nog inte nåt i kväll efter det.
Tänkte visa hur fin min svarta paprika har blivit. Jag tog kål på alla äckliga löss med såpavattnet och alla växter jag behöll har klarat sig jättebra^^


Hoppas dom växer till sig i storlek. Liiite små fortfarande. Kanske behöver dom lite extra jord och näring. Får se om jag planterar om eller om jag låter dom vara..

Förövrigt håller vi på med en annan typ av bekämpning här hemma. Risken finn att även ni har problem med små jobbiga bananflugor nu som det är rötmånad?? Dom livnär sig på matrester och en enda liten rackare kan överleva i ca 30 dagar! Sen förökar dom sig i rekordfart.
Man bekämpar dom med att ställa ut glas med en blandning av vinäger (gammalt vitt vin funkar också) vatten, diskmedel och nåt sött. Vi använde oss av honung.
Dom föll som flugor hos oss ha-ha-ha-ha!

PuppyMania

Fredag efter jobbet tog Carro & jag oss en tur hem till finaste Ninni. Som bonus hos henne får man just nu gosa massor med mjuka och sjukt söta rottisvalpar. Tänkte bara dela med mig lite bilder på dessa hjärtsmältare. Man vill bara stjäla med sig alla hem^^



















Alla har inte tingats än. Så om du är du sugen på en valp, maila mig så kan du få uppgifter om hur du kontaktar Ninni.
[email protected] är min mail!

Utflykt

Bättre sent än aldrig! Har inte haft så mycket ledig tid så jag hunnit med dator och bloggande. Det tar ändå sin lilla tid. Jag berättade ju att vi hade varit i Göteborg igen på en liten dags tripp. Christian och jag fick hänga på ett par kompisar som bestämt att ta dagen där.

Här är vi, lantisar i storstan ;)
Från höger: Jag, Mackan och Larsson. Christian gullet agerade fotograf!


Vi valde inte den bästa dagen att åka till stan. Det var säkerligen en av dom varmaste och finaste sommardagarna på året. Phu! Det resulterade i att vi knappt orkade gå i butiker. Det kändes mycket mycket mer lockande att sitta i skuggan på uteserveringarna.



Det första vi gjorde var att äta lunch. Valet föll på Gyllene Prag då Mannfreds som vi hade planlagt äta schnitzel på var stängd. Det gjorde inte så mycket. Schnitzeln på Gyllene Prag smakade jättegott också. Speciellt med en Staropramen Granat.




Lite shopping blev det i alla fall...
Jag kom hem med lite filmer igen. Längtar efter att se denna, verkar jätterolig. Nån som sett den?



Mysfilm som sågs här om kvällen.


Ännu en svart vit film. Cthulhu♥


Och sist men inte minst en Johnny Depp film


Sen kunde jag inte motstå denna fina godisburk. Den skall få agera pillerburk, perfekt att kunna ha i väskan.


En mycket trevlig dag trots värmen. Vissa hade lite x-tra trevligt till och med... Undrar om jag kan lita på min Christian egentligen ;)


Little Shop Of Horrors

Jag är riktigt trött och mosig just nu och ligger bara å slökollar på film. Har jobbat hela dagen och det i ofattbar värme. Som tur är fick jag svalkat av mig med ett bad efteråt.
Det blir ett kortare inlägg i kväll då jag inte har fått i ordning det om Göteborgs turen vi gjorde tisdag! Frågan är om det hinns med i morgon. Skall försöka i alla fall.

Filmen i kväll är en gammal klassiker som inhandlades på göteborgs turen.
Den svart-vita Little Shop Of Horrors. Underbar.
Jag har planer på att beta av lite gamla klassiker framöver.
Skall bara inhandla dom först^^









Snart är det sova-dags för i morgon blir det en ny lång dag på jobbet. Man kan ju hoppas det blir svalare!




Army & reptile


Två manikyrer har fått liv dom senaste två dagarna! Inte dåligt eller hur. Det är tack vare mitt nya Seche Vite överlack som kortar torktiden och då gör att jag hinner lacka även på kvällen innan jag skal sova!
I går kväll fick mina naglar en armygrön färg med små stjärnor på ringfingret. Jag använde mig av HM`s Hunt Me Down och Seche Vite  som överlack. Jag stämplade med Bundle Moster plattan nr. 206. Jag tyckte den blev enkel och snygg.
I dag jobbade jag ett 10 timmars pass på jobbet och manikyren skavdes bort redan efter ett par timmar... Tråkigt.





I kväll blev det reptilmönster i svart och silver. I mitt huvud såg det bättre ut än det riktiga resultatet. Det beror på att Konad lacket man stämplar med inte var så täckande som jag hade önskat. Istället blev det en skir effekt. Jag använde mig av Bundle Monster plattan nr 215. HM`s svarta lack och et silvrigt Dependlack på ringfingret. Ett helt ok resultat blev det endå, eller vad tycker ni?




Nu skall jag gå å lägga mig! För i morgon vill jag vara utvilad då vi skall till Göteborg. Wiieee!

Skulls

åh! Hittade denna underbara tröja i Odiums nyheter. Vill haaa!!!
Kostar 279:-


.

RSS 2.0
.