Dr. Leonore Poe

Det fanns en tid då jag spelade rollspel med goda vänner.
Det "pen and paper" spelet jag gillade mäst på senare dagar var ändå Call of Cthulhu.
Vi spelade oftast i eran runt 1927 och min karaktär hette Leonora Poe och var en professor/lärare i det ockulta om jag inte minns helt fel. Rollspelet är ett skräck spel och jag kan lova att jag vid antal tillfällen hade gåshud av den jobbiga känslan man kunne få när vår rollspelsledare beskrev senarion.
Detta kollage är inspirerat av Dr. Leonore Poe och Call of Cthulhu.
Klänningen går inte att köpa i butik längre. Jag ångrar bittert att jag inte köpte den när den fanns. Jag kollar ju i stan second hand från tid til tid och hoppas den dyker upp i min storlek. Den fanns på Lindex och släpptes under en special-kollektion som jag tror hette Vintage Stories?! Skulle nån se den i fint skick i M eller 38 skicka mig ett mail!
Bläckfisk-armarna är örhängen. Dom är stöpta i silver efter formerna till riktiga bläckfiskdelar. Så sjukt snygga att jag får grova cravings. Dom kan köpas här.
Skorna är Pleaser`s Teeze och kan bland annat köpas via Odium.
Lacket är ett äckligt dyrt vampigt blodrött lack från Chanel. Ligger på ca 250 kr. och det heter Diabolic. Om sanningen skall fram skulle jag kunna köpa det enbart på grund av namnet... Men nej, jag är inte riktigt så rik. Du får säkert köpt det hos din lokala smink-dealer^^
Nätstrumporna med dom söta rosetterna hittade jag på denna sidan.


Comments
Sandra

Kör på säger jag! :D Frakten ligger dessvärre på 30 dollar, men är man några st som delar på den så blir det inte så farligt. Jag, mamma och en kompis gjorde en order ihop nu.

De har ju mycket annat spännande på den sidan! Billiga China Glazenagellack om man är intresserad av riktigt bra kvalité till humanare priser. Ett China Glaze kostar ju ca 100 kr på Kicks. Sinnessjukt...

Men ta en kik på sidan! Har även köpt hem lite smink i samma order som jag kanske bloggar om en annan gång. De hade mycket NYX-produkter och det märket har jag testat innan och är en stor favorit!

2011-12-13 @ 16:48:04
URL: http://rockgrodan.com


Comment the post here:


Name:
Remember me?

E-mail: (Not published)

URL/Blogadress:

Comment:

Trackback

.

.