Barely alive!

Saknat mig? Blev ett väl långt uppehåll. Jag som var så duktig med bloggandet förra veckan.. Midsommar var riktigt riktigt trevligt. Tack Sara, veronica och Christian :) Det blev massor av allt. Tyvärr för mig lite väl mycket att dricka. Jag tål ingenting längre och med tanke på mängden och att jag blandade öl, sprit och vin är det kanske inte konstigt att jag mådde dåligt redan på natten. Hmm, inte kan jag kalla det fjortisfylla heller, när man var "ung" mådde man ju aldrig så dåligt dagen efter så att man inte fungerade! För att göra en lååång dag kort. Jag fick inte behålla varken vatten, mat eller smärtstillande förrän på kvällen. Helt återställd var jag nog inte förrän på måndagen.

Vi fick Motörheadvinet i gåva med Sara och Veronica. Ni ser ju hur galet glad jag är^^




Gott var det och^^ Hmm...



Sen hade vi massor med sjukt god mat. Christian och jag åt alldeles för mycket och blev helt utslagna ett tag. Men efter ett tag var vi igång igen. Då var det hemmagjord rabarberpaj som Sara och Veronica gjort med massa vaniljsås. Mums!



Lite mer gott ;) Jäger och choklad..



Dagen därpå.....Spana in hinken bredvid sängen!


Dagarna efter har varit ganska händelselösa. Det har varit sjukt fint väder och jag har såklart jobbat. I morgon har jag dock ledigt och jag har bestämt att hela dagen skall ägnas åt att dyrka solen och plaska runt i svärisarnas lilla pool för att döva ångesten över att ha varit inomhus sommarens säkerligen finaste dagar.

Glad Midsommar

Glad midsommar till er alla. Det är i kväll det brakar loss i Sveriges land. Mycket onyktert, små grodor och bakfylla dagen därpå. Risken är nog stor man själv åker på "sjukdomen"
God mat och dryck skall i dag förtäras i goda vänners lag. Längtar tills jag jobbat klart och kan sätta i gång med förberedelserna. För ja, en florist jobbar så klart midsommar också. Hey..people need their flowers right ^^

Lite trevlig svensk black metal. Tack Sara för tipset.


Spets

Tittade in på Gina Tricot sida och hittade en enkel men snygg klänning jag skulle vilja springa ut å köpa direkt! 149 kr lagom pris..

Då skulle jag såklart vilja ha lite tillbehör också.. och drömmande börjar.
En Alexander McQueen skull clutch som säkert inte kostar mer än klänningen ;)
Bild från google

Fina mary janes från gojane.com


Ursnygga spetsben för att döja blåblekhet och blåmärken från jobbet! bild hittat på ioffer.com

Lite vackert krafs i öronen från kat`s bags


Och lackade naglar^^
Bild stulen från heartcore.se


Plötsligt har jag plockat ihop en party-outfit såhär på morgonkvisten innan jobb. Allt av ett surf in på Gina tricot..




Meh.

Jobbardags igen då! Och usch vad jag känner för det.. Ge mig semester nuuu! Sen så tycker jag mig känna att det är dags för ny design på bloggen. I alla fall ny header. men nu är det så länge sedan jag höll på med det så allt om kodningar och diverse har gömt sig längst bak i hjärnan nån stans för att inte bli hittat igen. Suck..får väl se om det finns nån i cyberrymden som kan göra detta jobb mot papperslappar..
Snart är det dessutom midsommar i detta land och lite planer är lagda. Det blir ganska lugnt med god mat dricka och trevligt sällskap^^
Runt midsommar brukar denna klassiker dyka upp i mitt huvud. God gammal Satyricon♥
Inte världens bästa kvalitet på video men.

Jaha

En ledig tisdag var det här. Som började med ett pass spinning. Det kändes verkligen på flåset att det var ett tag sedan.. Det var tufft men kul som vanligt.  Hoppas man kan få kommet i gång igen på riktigt och köra minst 2 pass i veckan. Som ni säkert förstår så var jag riktigt mör när jag kom hem och orkade så vitt hoppa in i duschen. Har surfat lite på datorn då det fina vädret dom lovade inte riktigt blev av..
En grej har jag orkat i alla fall och det är att bekämpa ohyran på balkongen. Lugnt och metodiskt har jag besprutat varenda blad på fram och baksida, kollat alla stjälkar och mosat eventuella synliga kryp med fingrarna. DIE DIE DIE! Ska göra om denna procedur i morgon efter jobbet och ta dom som eventuellt överlevde dagens raid.
Känner mig inte riktigt på topp i dag. Kan vara en kombination av att min nacke värker av nån anledning och att dom två veckorna innan semestern känns som två månader... jag är nog i allmänhet trött på vardag.
Ni får bara för det se en finfin pin-up bild på mig! Alternativet i dag hade annars varit en grinig Miss Anthropia med halvtaskig smink och trötta ögon

Once again: Bilden fotat av grymmaste Rasmus Fredriksson

Clinic

I går kollade jag in en blogg. Och blev blixtkär i ett par skor.
Ja...jag vet typiskt mig... Och inte kunde det vara ett par enkla, praktiska, billiga skor
...Jag blev så klart kär i ett par kilklackar designat av Jeffrey Campell. *suck*
Lite märkligt är det dessutom då jag har sett dom förut och inte ens tänkt tanken på att skaffa dom.
Jaha..ska man vara förnuftig och försöka glömma denna kärleken eller ska jag lägga ut närmre 1000:- surt tjenta kronor på ett par skor.
Jag har tänkt på dom konstant hela dagen, nästan googlat slut batteriet i Iphonen för att leta upp dom billigaste och funderat ut tusen outfits och tillfällen att använda dom.
Tror jag bara måste skaffa mina första designer skor... Annars tror jag mitt hjärta går sönder..
Visst är dom görsnygga? Fy..man får leta länge om man ska hitta ett par kilklackar som osar lika mycket metal som dessa. Inte nog med metal känslan jag får lite cyber/framtids känsla av dom också. Älsk!

Nåt för en måndag..

En bild kan säga mer än tusen ord. Viken historia ser ni i denna bilden? Kom igen, var inte så tysta nu ;)


Fundera ut nåt att kommentera nu medan jag *Suprise* Jobbar!!!^^

Lååång söndag

Denna dagen har verkligen segat sig fram som för tjock sirap. Blä. Trösten i det hela är väl att det åtminstonde är dubbel lön på en söndag och att det har regnat så man slipper ångesten över att vara inne. Väl hemma i dag så vände dagen dock till det bättre. Jag fick trevligt besök från Plec ^^ Och inte nog med fin besöket, han kom med presenter och! Av den bästa sorten. Choklad från Åre chokladfabrik.
Så Christian nu får du komma hem från jobbet så vi kan ta en smakbit!

Lördagsnöjen

Jaha, Så sitter man här hemma och surar en liten smula över att man jobbar och inte är på festival och röjer. Hade varit skoj om man fick se nåt band i sommar... Jag tröstade mig själv med att inhandla ny väska på Ebay. Hoppas den är lika snygg i verkligheten och att man inte blir lurad^^ men med 99,5 % positiv feedback skall det väl gå bra. Den har en lite konstig jättedödskalle som jag faktiskt tycker om då den påminner mig lite om Bender i Futurama haha. Den är inte perfekt men jag hittar verkligen inte nån som är bättre. Tipsa mig gärna om du vet om nån übersnygg handväska! Att ha fler skadar ju inte. Nu blir nästa projekt att hitta en ny plånbok då dragkedjan på myntfacket har gått sönder på min nuvarande värdelösa och fula sak.



Lugn

Dagen har varit helt ok. Gjort mycket och ingenting..  Istället för att berätta om ointressanta grejer vill jag att ni tar en lite paus i allt, blundar och bara njuter av denna underbara & vackra låt. Den känns ända in i märgen.


Löss & filmmys

Ah, dessa lediga dagar. Vad snabbt dom flyger i väg! Den började riktigt bra tyckte jag med nymalda kaffebönor, frukost och sol på balkongen. Jag fotade till och med dessa underbara bönor som livets dryck görs på...
Fina va? ;)



Men den sköna stunden raserades snart då min blick föll på den fina hibiskusen som blommat villigt helt sedan påsk. En hel arme med äckliga löss hade intagit alla knoppar och blad. Usch! Det kryper i mig bara jag tänker på det.
En rask titt på alla mina växter avslöjar att det är riktigt illa. Dom jäklarna har spridit sig till allt. Suck. Jag skall göra ett försök att rädda min körsbärstomat, svarta  paprika och passionsblomma. Resten åker i soporna...



Annars har dagen spenderats med Christian gullet. Vi letade stereobänk utan lycka, kollade in våra fasta secondhand affärer, utan lycka och storhandlade. På kvällen var vi bjudna till Mackan (Hej :) ) där vi tittade på film. Killarna passade dessutom på att mysa lite...jag kände mig lite utanför.. Men men..




Filmen som förövrigt var riktigt knasig och rolig heter paul.

Sushi-dinner and a movie!

Efter en lång dag på jobbet så ligger jag tydligen i soffan med datorn! Hmm, vad oväntat.. Christian gullet grejar med sin musik och jag surfar ostört. Lugnt och skönt. I går kväll var vi dock lite mer aktiva (läs jag). Då var vi i väg och hämtade min stereoanläggning från dom undanstoppade flyttlådorna. Christians anläggning orkade tydligen inte mer och lämnade oss... Sen så lyxade vi till det med stams bästa hämtsushi och kollade på en riktigt trevlig rulle. Kvällens val föll på "Kill the Irishman" en typ av maffia film baserat på en verklig historia.


Christian nöjd!



Trailern i fall ni är intresserade!

Brains? Me??

Jag kan bara inte sluta spamma er med massa mer bilder från Halmstad resan och fotograferingen med Svinduktiga Rasmus Fredriksson^^
Kolla in dom charmiga, söt/goriga, pin-up-Zombie bilderna.
Älskar dom♥


Foto: Rasmus Fredriksson
Brains? Me??




Foto: Rasmus Fredriksson

Jag vill inte passa in jag vill passa på!

Jag lever på minnen från helgen som var och tänkte därför dela med mig mer om den.
Min snyggaste Ninni och jag tog oss med tåg hela vägen till Halmstad. Och även om resan är lite lång kan jag inte påstå att jag hade tråkigt en sekund. Ninni och jag hade inte träffats på ett bra tag och hade som vanligt massor att tjöta om. Snacket gick mellan bandfotografering, olika typer skvaller, massa växtsnack, om hur bra vi har det, nya fotoideér och massa annat!

Här är vi på tåget och jag visar upp en av mina snyggaste sidor.


Väl framme i Halmstad så blev vi uppmötta av Rasmus och vi slängde inte bort en endaste sekund men drog direkt till studion och kastade oss över smink och resväskor. styling och make up fixade vi själva för den som undrar.  Så inga proffsiga make up artister, frisörer och stylister så långt ögat kunde se. Dock tycker jag nog att vi klarade av det lika så bra eller även bättre själva^^
Första bilderna som ni redan sett två utav, blev dom Jessica Rabbit/rökig klubb inspirerade. Jag var då rejält nervös och lite skakis. Men slappnade av ganska snabbt och blev varm i kläderna.


Här ska ni få se en bild till!
Jag är så sjukt nöjd. Fy f*n, jag fattar inte att det är jag ens :D

Foto:Rasmus Fredriksson



Vi körde dessutom två pin up bildserier med olika klädslar. Jag hade verkligen pluggat pin up poses regelbundet från google bilder och min bok "1000 pin-up girls". Så med Rasmus guidande så gick dessa fotoshoots ofattbart smidigt! Jag bjuder er på två bilder från den ena serien.


Foto:Rasmus Fredriksson


Foto:Rasmus Fredriksson




Detta är arbetskopior så det är möjlig dom ser helt annorlunda ut sen om Rasmus väljer att bearbeta dom mer. Jag tycker dom är jättebra redan nu så jag ville visa fram dom.

Ninni tog ju också lite bilder som jag hoppas jag får visa fram sen. Hon liknar nämligen väldigt på en viss skådespelerska så vi tog lite lookalike bilder. Dom blev också vidrigt bra haha, som allt annat Rasmus tar i!
Vi fortsatte sedan ut till en gammal övergiven fabrikslokal för att ta ännu mer bilder på Ninni i en ascool miljö.
Jag blev helt fascinerad och kunde nog gått där i timmar och fotograferat.

Fanns massor med snygg graffiti




Stället hade lite konst i taket i form av stora träspån?



Och cykelhjul med torkade blommor...



Vackra krossade glasblock.



Inte bara ett men två utbrända bilvrak fanns det dessutom


Detta var ena "rummet" Gigantiskt. Lokalen hade dessutom tecken på att raveparty hade ägt rum.


Jag famför den färgrika graffitin...lite gansta style-cold?^^



Trötta men glada drog vi oss hemåt till Rasmus. Där fick vi god mat och vin av has söta och snälla tjej Kajsa. Lyx. Och inte som det var nog så har dom två helt underbara katter. Jag är helt kär i Musse som ni ser här. Han är norsk skogskatt, supersocial och gosig. Han sov i vår säng hela natten och lekte med oss massor. Både på kvällen och morgonen.  Var bra sugen på att sno med honom hem ;)




Denna fantastiskt vackra fröken bodde där dessutom.


Dagen därefter tog vi lite komplimenterande bilder i studion. Och promenerade lite i stan innan vi tog en fika i en fin park. Vädret var soligt och skönt.


Sen bar det i väg till stationen och tåget hem. Här har ni mig. Sliten men mycket nöjd och glad.











Vilken helg!!!

Jag ligger nu helt utslagen i soffan efter en så sjukt, sjukt, sjukt rolig helg i Halmstad. Tusen tack Rasmus, Kajsa och Ninni :D Ni har varit med och skapat massa minnen för livet!
Jag har turen att kunna visa upp två foto redan nu som är klara. Som ni kanske ser så är en del av inspirationen Jessica Rabbit och rökig klubb.
Jag kan knappt fatta att det verkligen är jag på bilderna. Dom blev helt fantastiskt bra. Mycket bättre än jag någonsin kunde tro.


Fotograf: Rasmus Fredriksson




Foto: Rasmus Fredriksson

Off we go...

Ville bara säga hej då. Nu åker snygg Ninni och jag till Halmstad för nya äventyr^^
Är tillbaks redan på söndag men orkar förmodligen inte ens starta datorn då...


To die for

Jag dregglar just nu över denna sjukt snygga, underbara, glittriga over the top väska.
Ge miiiig

GBP 410.00 , hittas på Ebay...

FilmMys

Denna ligger nu och väntar i dvdspelarn. Christian skall bara hinna komma hem från Plec innan den dras igång!
Skyyynda nu^^

Längtar

Två dagar med jobb innan jag äntligen skal i väg på en liten tripp till Halmstad med finaste Ninni. Vi skall ta en jäkla massa fotos med Halmstads bästa fotograf enligt oss och bara ha skoj^^ Jag ser till och med fram emot att åka tåg med min kära väninna♥ Var alldeles för länge sedan vi gjorde nåt ihop nu. Och tittar man på vädret utlovar det också sol. Jippiii!!!




Blixtar och regn

God morgon på er.
Min lediga dag försvann lika snabbt som den kom och skitväder var det också. Lite sol på morgonen hann jag se i alla fall innan det mulnade på. Då passade jag på att springa lite på köpcentret  som ligger granne med lägenheten. Det inhandlades små nödvändigheter som anti-brännkänsla-i-högklackade-sko-pads och hårnålar... Jättetråkigt jag vet... Sen så bjöd jag Christian gullet på lunch. Helt perfekt i tid till att sitta inne och titta på ösregnet. Det vräkte ned sjukt mycket på kort tid..måste vara då det blev översvämning i centrums köpcentra! Sen när det lugnade ned sig tillräckligt drog vi till svärmor och fick panorama utsikt till alla blixtar och kunde känna åskans muller tätt inpå. Jag älskar åskväder!
Vi väntade lite fin besök senare på kvällen dessutom så jag tänkte bjuda på lite chokladmousse. Det är ju lätt att slänga ihop tänkte jag... Mja...det gick sådär. moussen blev platt efter ett misstag och jag fick försöka trolla lite med mjöl och lite smör. Moussen blev till en lite konstig men fullt ätbar kaka.. med lite blåbär och Ovomaltine..ett slags chokladliknande pulver blev det så gott att hela kakan försvann.

Så såg den ut. Trots 6 äggvitor blev den inte fluffig.  Den blev platt och konstigt nog kröp den upp formens kanter!?



Fina dagen avslutades med bio, Jag skrattade gott flera gånger! Ute efter lite lättsam humor, se den!

Skogspromenad

Efter en dag instängt på jobbet längtade jag ut i sol och natur. Jag slängde i mig lite mat packade kamrat och drog iväg!
Ooo vad skönt tänkte jag...I mina beräkningar var inte alla myggor och andra kryp.
Fyyy f*n säger jag bara, årets hundra första myggbett är nu officiellt avklarade.
Medan jag led mig genom en liten runda och agerade buffé fick jag knäppt några bilder i alla fall.
Så nåde er om ni inte tycker om dom...för dom kostade blod..









Paljettklänning och hallon

Gott..ännu en dag med sol spenderat på jobbet...
I morgon fick jag bytt pass så jag kan gå tidigare i alla fall. sköönt att slippa en sen söndagskväll!
Nu i helgen har vi lite besök.. I dag kom skägget som han kallas och i morgon kommer Jani. Trevligt med lite liv och röra så jag vaknar till lite från vardags komat. Anledningen till finbesöket är at det skall spelas in lite nytt Miseration material och på måndag så skall det filmas in musikvideo. Jag jobbar såklart i annat fall hade jag fått följa med bak kulisserna för att titta och hjälpa killarna med make up! Inte varje dag man får chans att följa med på nåt sånt.. Surt :(


Låten som skall få musikvideo:




Som tröst fick jag i varje fall hämta upp ett paket i dag! Kolla in klänningen!! Glittriga pajetter så det skriker om det. Den är köpt via ebay och kostade inte mer än ca 200 pix. Ni skal förhåppningsvis få se den avbildad i lite  tjusigare miljö nån gång senare i sommar.



Sen måste jag bara visa upp vad jag frossade på i kväll. Är helt frälst i hallon just nu. Det smakar ren sommar för mig. Och jättebra för att vänja mig av med sockret igen. Har varit massa kalas i det senaste och har tyvärr muffast tårta och annat gott...

Curlers!!

Jag har länge varit sugen på att göra nåt kul med mitt hår. Dessutom skal jag ta lite bilder i 50-tals stuk denna månaden!
Så med det i åtanke testar jag om det skulle vara genomförbart att göra stora lockar i mitt tjocka hår. Efter ett samtal med svärmors frisör, satte hon i med mycket möda massa spolar i mitt hår som jag sov med.
Hon hade väldiga problem då jag inte bara har väldigt långt och tjockt hår men dessutom nåt som kallas glashår?! Tydligen ville inte dom självhäftande spolarna sitta i.
Kolla in min turban! Den var inte att leka med^^ Jag var en sväng på Ica för att hämta ut ett paket i den dessutom. Kan lova att jag fick blickar.


Resultatet blev ganska bra. Dock tror jag mig att kunna fixa minst lika fina lockar med locktång och då med mindre möda... Håll på att trilla av stolen där ett tag dessutom då vi satte upp en ganska hög tofs till luggen som var uppsatt i en bulle. Jag såg exakt ut som Fran Drecsher i The Nanny... Inte helt vad jag var ute efter ;)

I`m Alive!

Hej! Jag lever! Jag har bara inte haft nån större ork att blogga när jag har kommet hem från jobb. Det blir mest pinsamma avsnitt av Top Model på datorn för att koppla bort hjärnan. I morgon har jag ledig i alla fall. Skal bli förbannat skönt, bara denna onsdag blir klar nån gång :P
Vill visa Christians och mina nye inneboende. Helt sjukt söta, kramande spöken. Dom kommer jobba som salt och pepparkarl som tack för husrum och mat. Vill du ha ett par egna så finns dom på ÖB för 9.90? Styck.





Förresten! Lunch på sushistället i stan i morgon någon??? Efterföljt av en second hand runda maybe??

.

RSS 2.0
.