Löss & filmmys

Ah, dessa lediga dagar. Vad snabbt dom flyger i väg! Den började riktigt bra tyckte jag med nymalda kaffebönor, frukost och sol på balkongen. Jag fotade till och med dessa underbara bönor som livets dryck görs på...
Fina va? ;)



Men den sköna stunden raserades snart då min blick föll på den fina hibiskusen som blommat villigt helt sedan påsk. En hel arme med äckliga löss hade intagit alla knoppar och blad. Usch! Det kryper i mig bara jag tänker på det.
En rask titt på alla mina växter avslöjar att det är riktigt illa. Dom jäklarna har spridit sig till allt. Suck. Jag skall göra ett försök att rädda min körsbärstomat, svarta  paprika och passionsblomma. Resten åker i soporna...



Annars har dagen spenderats med Christian gullet. Vi letade stereobänk utan lycka, kollade in våra fasta secondhand affärer, utan lycka och storhandlade. På kvällen var vi bjudna till Mackan (Hej :) ) där vi tittade på film. Killarna passade dessutom på att mysa lite...jag kände mig lite utanför.. Men men..




Filmen som förövrigt var riktigt knasig och rolig heter paul.


Comments
Suntamer

Som vanligt klev vi runt på second hand ungefär samtidigt då! :)

2011-06-17 @ 12:43:08
URL: http://blodogkrek.blogspot.com
Moa

Jag gillade verkligen filmen Paul! Ailen Paul var ju så skön! Men det bästa var bilden som den ena snubben gjort till boken,"Three brest? Awesome!"

2011-06-17 @ 22:37:10
URL: http://stylebywidell.blogg.se/
Miss Anthropia

Moa: Hahahaha, ja! :D Det ultimata värkar vara tre gröna boobs!

2011-06-18 @ 08:19:34
URL: http://missanthropia.blogg.se/


Comment the post here:


Name:
Remember me?

E-mail: (Not published)

URL/Blogadress:

Comment:

Trackback

.

.