God helg

Helt slut efter veckans stress slänger jag i mig en öl ute på balkongen^^
Kan lova den smakade gott. Nu känner jag mig avslappnad och redo för lite fredagsmys.



Roligaste ölglaset och!

Hell yeah!!!

Jag har bloggat om dessa förut men det skiter jag i!..för dom förtjänar definitivt ett inlägg till. Stormkär i dom är jag och önskar jag hade dom i min ägo. Liite väl dyra bara... kanske man skulle försöka sig på att tillverka egna? Hade vore pysselprojekt om nåt.


Kolla dessutom in skorna.. Jeffery Campbell`s Clinic
Vilken tur att jag redan äger dom <3 favoriter som alldeles för sällan kommer ut i frisk luft.






Bootcovers`en kan köpas här

Filmklubben

I tisdags kväll så fick jag hänga med på filmkväll med grabbarnas "filmklubb" Lucky me^^
Det mumsades sallad, pizza och chips i Jukkas fina röda sammets soffa och på projektorn rullade två filmer.
Först ut var The Ledge. En drama/thriller med 6,7 på IMDB om det betyder nåt.
Christian och jag gillade denna riktigt mycket och vet även om ett par andra filmintresserade som rekommenderat den för oss. Dom tre andra killarna  på filmkvällen gillade den inte alls?! Ni får väl bedöma själva utifrån trailern om det känns intressant men se gärna bara halva trailern då den ger ut för mycket av handlingen...





Andra filmen blev Horrible Bosses (7,3 på IMDB). En komedi som har Hangover känslan. Rätt rolig och fick mig att skratta mer än en gång. Perfekt film när man bara vill koppla av och se nåt lättsamt.




Dessutom började vi se Super 8 av Steven Spielberg (7,4 IMDB) när vi kom hem. Vi kom halvvägs innan vi fick ge upp och gå till sängs. Och det enbart för att vi var så enormt trötta inte för att den var tråkig på nåt sätt. Tvärt om, jag skall definitivt se den sista halvan så snart som möjligt då den värkar riktigt lovande.



Hoppas ni fått nåt tips som kan vara intressant! Och ser ni nån av filmerna så berätta gärna vad du tyckte.

Spökpumpor och ormhassel

Tiden går så sjukt snabbt! Min lediga tisdag försvann i ett nafs. Det var upp och hoppa redan tidligt i dag för att starta dagen med spinning. Det är verkligen dags att komma i form igen. Jag har säkert inte tränat på minst en månad...och det kändes i går... Det var riktigt tungt.
Sen pysslade jag på vår lilla balkong. Jag rev bort överblommade sommarblommor och planterat lite höstväxter istället. Dessutom borstat och dammsugit bort allt skräp som hade samlat sig på mattan under sommaren. Soligt och varmt var vädret dessutom så jag kunde äta middag där ute och njuta av hur fint det blev^^


Ormhassel, dom vridna kvistarna och dom vita spökliknande pumporna är favoriter.
Annars har jag använt mig av härdad utomhusmurgröna, ljung och på bilden längst ned ser ni även smällbär.
Pumporna vilar på sisal-trassel för att undvika kontakt med våt jord vilket kan göra att dom ruttnar.



Dom gröna bladen som slingrar sig om balkongräcket är passionsblomman som jag inte hade hjärta att slänga än. Den kommer dö direkt när det blir frost på natten...





Gårdagens kväll blev ägnad åt filmer! Och det blev hela tre riktigt bra. Skall försöka skriva om dom efter jobbet om jag hinner.

Äckliga

Jag drogs till färgerna i affären och plockade av dom från spjutet. Usch tänkte jag snabbt och hängde tillbaks dom illa kvickt! Ett par spyflugor i öronen? Ewww... eller.. haha, jag blev genast fascinerad av att dom har kommit på iden att använda sig av flugor som smycken. Underbara färger var det och. Jag skiter i att dom är lite äckliga och kommer bära mina flugisar med stolthet^^ Jag vet ju redan att jag är lite konstig.

Vill du ha ett par egna flugor så finns dom på Gina Tricot för 59 spenn.

Gosh! Golden dragon with rainbow!

Nu var det bra lenge sedan ni fick nåt lack relaterat inägg från mig! Så då fick det bli nåt extra bra^^
Det blev ju lite lack shoppande i Österrike. Jag letade upp alla affärer som skulle kunna tänkas ha lite andra märken än här i sverige. Jag hittade inte så mycket men lite i alla fall. På tax freen på båten mellan Danmark-Sverige hade dom märket Gosh. Jag blir lite nostalgisk när jag ser märket för det var just det märket som hade dom roligaste färgerna då jag var fjortis och hängde alldeles för mycket på köpcenter med mina väninnor. "Back then" fans det ju inte så mycket annorlunda och ett så spännande utbud som det gör nu för tiden. Man blev ju överlycklig om man kunde hitta grönt till exempel. Minns min väninnas pappa tyckte jag såg förskräcklig ut. Enligt honom passade det sig enbart med rött om man skulle måla naglarna^^

Här har ni två mycket lyckade köp.
Golden Dragon som är ett grönt lack med guldskimmer i. Minst tre lager för full täckning men man kan ju ha ett annat grönt under för färre lager. Jätteläckert för sig själv men jag valde att måla ett lager Rainbow över.
Och jag får definitivt associationer till en drakes fjäll. Det är alldeles magiskt och glimmar vackert i solen. Det var sjukt svårt att fånga med kameran men några bilder blev det.











Pretty please?!

Ja, jag är tillbaks, hel och ren efter nästan två veckor i Österrike. Jag kommer så klart att blogga om resan när jag hinner med. Det är ju en hel del bilder och annat som måste fixas till först.
Först tänkte jag fortsätta tigga lite röster från er. Jag är med i tävlingen Miss pin up 2011 och hoppas på att vinna ett par skor. Ni vet ju hur mycket jag tycker om höga klackar haha! Allt ni behöver göra är att gilla min bild på Facebook. Jag tävlar med min grymma Zombie Pin Up bild som duktiga Rasmus Fredriksson har tagit. Jag kände att bilden kom till att sticka ut bland bidragen och jag hade rätt. Så hjälp mig rösta fram min kreativa och alternativa Zombie bild^^
Klicka på bilden så skickas du vidare till mitt bidrag.

Men!!!

Det går visst an att mobilblogga:-D Hade ingen aning att blogg.se hade fixat till det. Just nu sitter jag i en trädgård i Graz i Österrike hos en bekant. Nästan ända gången man har internet tillgång. Vi äter gott och strosar massor på stan. Vädret är helt sjukt bra. Strålande sol och sommarvarme upp till 27 grader. Äntligen får jag lite sommar innan det blir vinter. Maten här är väldig god men min mage klarar inte riktigt av den. Jag fick feber och magknip en hel dag så den lär ha varit grymt chokad av bakteriekulturen eller rakt av all paneringen på winersnitzeln;-) Nu tar jag det rätt lugnt med matfrossandet och alkoholen^^ Annars så såg jag att jag att en tävling jag har anmält mig i är i gång. Hade varit sjukt roligt om ni hade gått in och röstat på mig! Det gör ni via Facebook -> och en grupp som heter skofetishist. Där under Miss pin up 2011 finns min Zombie Pin up bild med. (dead girls have more fun) Hade länkad om jag fick till det! Om ni hade orkat så länka gärna via era Facebook sidor. Jag har tyvärr inte möjlighet själv ni dom jag bara har mobilen att jobba utifrån ;-) Nu ska jag se om det går att posta detta inlägg och om jag till och med kan få upp nån bild!

Yeeeeey!!!!

Dag 1 på vår två veckors långa semester!!! Vad jag och gulle mitt har längtat! I dag nån gång vid lunch tar vi bilen och betar av första etapp på resan. Vi mjukstartar med en åktur till Göteborg där vi tar båten till Kiel.
Buffé, taxfree shopping och drinkar here i come^^ Har redan spanat in en parfym jag vill ha och jag skall unna mig en lyxmascara. Har inte köpt nån ny på evigheter för att jag väntat på denna möjlighet. Haha^^ så jag har den sista tiden nu använt mig av min gamla som är både klumpig och torr.
Jag kommer ta med min dator. Hur möjligheterna blir för bloggande har jag ingen aning om. Det är ju det lilla problemet med nättillgång.

Ett av huvudmålen på resan är Graz i Österrike. Sen finns det lite småplaner på Wien, nåt stopp i Tyskland kanske och det har snackats om Venedig i Italien! Vi tar dagarna lite som dom kommer.


Nu skall jag försöka slita mig från datorn för att packa klart och göra i ordning mig själv. Vi hörs förhoppningsvis snart.

Vain

Jag måste bara erkänna att blogginspirationen varit låg dom senaste dagarna.  Jag har haft så mycket annat i huvudet att det känts tråkigt att ens tänka på bloggande. Jag går bara runt och tänker på resan som som stundar, allt som får packas och saker som måste fixas.
I går fick jag i alla fall gjort i ordning mina naglar. Som jag skrev tidigare så har jag gett upp hoppet om at mina egna skall bli fina. Så nu har jag nya fina i acryl. Dom ser dock lite tråkiga ut med vanlig fransk manikyr. Om jag hinner innan jag åker ska dom få sig en omgång färg och stämpeltryck så dom inte ser så A4 ut.


Mina fossingar så så bedrövliga ut att även dom fick lite piffande. Dom fixade jag däremot själva. Det fick bli enkel fransk manikyr på dom och med lite extra bling på stortårna. Kommer nog se bra ut i sandaler. Det är tydligen fortfarande riktig sommarvarme i Österrike. Kanske jag får min dos sommar innan vintern kommer ändå! Hoppas det, för jag behöver det verkligen.
Inte lätt att ta en smickrande bild på en av kroppens fulaste delar haha!


Jag skulle ut i butikerna i dag för att se om jag kunde hitta nåt trevligt sommarlinne eller shorts... Mission impossible. Det blev att jag köpte lite nytt urläckert höstsmink istället..
Jag föll som en fura direkt när jag såg Isadoras höstkollektion Forest groove. Helst skulle jag vilja ha allt men fick nöja mig med ett lack och en ögonskuggstrio.


Jag fick visst med mig dom två produkterna som heter Forest!



Isadora nagellack nr.719 Forest



Isadora ögonskuggs trio nr.84 Forest


Jag har redan provat ögonskuggarna. Välpigmenterade och glittriga. Jag som inte klär för mycket smink får nog ta det försiktigt annars blir det lätt för mycket av det goda.

Lite senare på dagen blev det även ett kort besök till stans musik-second-hand butik med fika som avslutning.


Nu blir det strax sängen för min del då jag skall jobba i morgon. Sista dagen innan take off^^

Tur

Det är tur jag inte är shopaholic på riktigt...
Om det så hade varit fallet hade just nu detta monsterpaket varit på väg hem till mig.
Med vansinnesskratt och ekonomi som inte skulle kunna räddas hade jag nog varit lycklig en dag innan jag hade sett alla nya skor som hade kommet in ^^

Alla skor är från denna sidan



Lite sjuk i huvudet är man kanske. Men alla har väl saker dom tycker lite mer om än annat. Nog om materialistiska drömmar. Dags att komma i gång med dagen. Massor som skall fixas inför resan :D

God natt

Inte har ni varit bortskämda med inlägg från mig i dag och ni kommer tyvärr inte bli det i morgon heller. Då är det jobb både på arbetstid och fritid för min del. Det betyder att jag går direkt från jobbet till middag med arbetskameraterna på The Bishops Arms i stan. Det blir säkert jättetrevligt och jag ser väldigt fram emot god mat^^

make gifs


Bananas

För ett tag sen hade ELF 50% på alla produkter!
Jag gick bananas och shoppade nästan allt jag var sugen på just då^^ Allt i allt kostade detta bara ca 300 sek. Sanslöst billigt för så mycket och bra smink. Så i dag då avin hade kommet med posten rusade jag i väg direkt för att hämta godsakerna.

Det som fanns i paketet var:
  • 2 stk mineral foundation
  • 1 stk mineral blemish kit
  • 1 stk mineral concealer
  • 1 stk djupt mörkblått nagellack
  • 1 stk chokladbrunt nagellack
  • 1 set lösögonfransar "naturlig look"
  • 1 stk läppstift, Ripe Rose
  • 1 stk kabuki face brush
  • 1 stk creme concealer
  • 1 stk eye shadow brush
  • 1 stk eye crease brush
  • 4 stk mineral eyeshadow
  • 5 stk shimmer eyepencil varav 1 dublett ( var väl för snabb när jag klickade i antal eller nåt)
Är så sjukt nöjd. Så ni får två swatches!

Shimmer eye pencils.
Överst -> Boldly bronzed, Grassy green, Gun metal och längst ned Black bandit.
Är lite smått kär i Gun metal..


Mineral eye shadows.
Tyvärr fick jag inte till bilden. Den visar inte riktigt färgerna som dom ser ut i verkligheten. Dom ser djupare och mer pigmenterade ut på riktigt. Supersnygga!
Från vänster-> Earthy, caffinated, socialite och Royal.


Jag har provat läppstiftet också. Det var precis som jag ville. Ganska lik min naturliga läppfärg fast kraftigare. Ett bra läppstift när man vill vara lite extra vardagsfin eller har kraftigare ögonsmink och vill kompensera med naturligare läppar.
Jag rekommenderar att ni kollar upp swatches på google images innan ni handlar. Bilderna på ELFs sida stämmer inte alltid överens med verkligheten. Speciellt deras nagellacksbilder är missvisande!
Nu längtar jag efter att få prova allt i lugn och ro. Hoppas man får tid i veckan.

6 days to go...

Som ni säkert fattar så har inte bloggande varit prioritet i helgen då jag har haft familj på besök. Vi har haft jättemysigt och slappat en del. Nu är det ny rolig jobbvecka och vår semester resa till Österrike närmar sig. Det är 6 dagar kvar till Söndag då vi sticker så snabbt som möjligt från stan. Kan knappt vänta.....

I dag laddas det med Satyricon

Kickstart

God morgon. Det är fredag och ledigt. Dagen kommer att kickstartas med med hög musik och städning, gudarna skall veta att det behövs...
Valet föll på Rob Zombie i dag. Energisk, lättsam och lite suggesivt.
Vad är er bästa städmusik?



Jaja, snart så..men först kaffe

Black metal crafts

Kommer ni i håg denna underbara tuffingen som jag bloggade om?
Nu har jag hittat en till♥ Shit vad jag är svag för dom^^ Vill ha!!!











Grimm som han heter kan bli din! Han adopteras  ---> här <---

Jag får väl lära mig virka o .O

Vilken dag

Vilken dag.. Jag har verkligen fått provat mitt tålamod, hålla inne vrede och försökt hålla en professionell ton. Vet ej om jag lyckades lura någon då mina känslor oftast lyser igenom. Skall inte gå in på några detaljer men vissa människor kan verkligen bara flyga och fara i min mening. Då är det i alla fall underbart att komma hem till min fantastiska sambo och stora kärlek här i livet. Han, hasselnötskaffe och musik kan bota det mesta av jobbigheter. Dessutom får jag en paus nu som det är helg.

Har gömt visa upp min nya orkidé. Hon heter Nelly Isler och är röd och mycket vacker väldoftande sötnos^^









När jag fotade den lilla sötnosen så ändrade molnen sig i bakgrunden. Så det fick bli ett foto på dom också. Fluffiga och fina med vackra färger.


So much music so little time

Arrrg! Jag vill lyssna mer på musik men jag får aldrig liksom tiden att räcka till, och toppa det hela med att mina hörlurar till iphonen är trasiga. Dum som är har man blitt kräsen och vill inte lägga ut pengar på nåt halvdant nytt heller. Det får gärna vara "in ear" pluggar med skit najs ljud. Likadana som gullet skaffade. Kruxet är bara att dom ligger på 1000:- Hmm, jag får väl se om jag hittar några ok så länge och spara ihop till dom bra!


Nu blir det en sväng till jobbet innan min lång helg kan börja.

.

RSS 2.0
.