Vissa dagar är bättre än andra..

Gårdagen var en dag som inte alls startade bra. Jag fick knappt sova hela natten av nån konstig orsak! Jag som brukar sova sjukt gott nästan alltid?! Och på jobbet kändes det som att jag inte fick gjort nåt vettigt.
Jag hade ingen lunch låda att ta med och fick krypa till korset...eller närmsta och enda "restaurant" i området, Max.
En äklig hamburgare och ett par timmar senare börjar dock dagen ljusna.
Jag slutar tidligt, redan kl 15^^ Och bestämmer mig för att gå direkt till Biltema för att köpa lite olja till min stackars cykelkedja som inte vill fungera efter vintern!
Efter Biltema så kommer jag i håg att datormusen hemma har gått å dött. Så Jag fortsätter till Mediamarkt. Jag hittar en ny trådlös och fortsätter mot kassan. Dock stannar jag till i fotoavdelningen....Hoppsan!
För att göra en lång historia kort så kommer jag ut med lite mer än en trådlös datamus. Så nu har jag äntligen blivet ägare till ett grymt efterlängtat macro objektiv!!! Canon EF 100mm f/2,8L Macro IS USM för den intresserade. Lyckan är total!!! Nåt skoj ska man ju ha för pengarna man sliter för på jobbet!
Men det roliga slutar ju inte där mina kära vänner^^ Inför dörren ligger en liten avi lapp adresserad till mig. Så "stackars" mig får gå ut igen och hämta upp ett paket!
I det ligger dessa små underbara skapelser. Och ett par till som ni får se senare.




Jag vill böra använda dom nuuu!! Men inte så kul att gå i dom till jobbet... Sen till helgen ska jag förmodligen till Lidköping Deathfest
...men där passar det nog bättre med kängor, skit och!




Apsnygga till svarta stuprörsjeans, eller ett par stora cargoshorts och tanktop...



Nu vill jag helst ut i skogen och knäppa av ett par tusen kort för att lära mig hur mitt nya objektiv funkar. Men istället blir det jobbande som får prioriteras. After all så är det ju det som gett mig möjligheten att köpa objektivet.

Tyst nu!

Om jag får bebis nån gång hoppas jag att samma metod funkar. Guld!


Pest o plåga

I dag har jag haft en mycket fin dag förutom en sak. Ett så jäkla tråkigt måste blev fixat i morse. Jag absolut hatar färga efterväxten...Lika mycket som jag hatar att ha efterväxt...Vill man va fin får man lida pin. Vore jag rik på pengar skulle jag gladligen betalat överpris hos frisören. Fråga! Är jag totalt bloggskadad då jag dokumenterar en sådan vidrigt tråkig sak?? Jag är rädd för det.
"Min" färg.


Bara två paket går åt min efterväxt...Tjockt hår..jepp..


Eftermiddagen var desto trevligare. Fick samlat alla mina favorit tjejer på en fika i stan<3
Ett besök på nyöppnade myrorna blev det dessutom. Hur stort och trevligt som helst var det! Massor med roliga prylar och kläder. Denna gången blev det bara en liten bok med kryp! Älskar den typen av illustrationer. Fin fin att bläddra i och perfekt att kolla upp vad för kryp det är jag hittar ute på mina foto utflykter!
Passade på att köpa ny mascara och. Hoppas den är bra^^

Grrr

Hej alla Über snygga läsare <3
Jag mår bättre!!!! WoOOhOOO!!! Och har dessutom avvärjt en personlig katastrof på morgonkvisten.
Jag hade totalt glömt bort att dom av någon anledning skulle stänga av vattnet ett par timmar i dag. Så kan ni förstå den hemska känslan av att inte få ut nåt vatten till morgon kaffet. Jisses...Paniken var ett faktum. Som tur hittade jag ett halvdrucket glas vatten från i går kväll på vardagsrumsbordet och en flaska sodastreamvatten...
Jag tror jag fick skakat bort det mesta av bubblorna i sodastreamvattnet och bryggt lite kaffe. Det gick väldigt bra och jag kunde sen börja leva^^
Solen skiner, så frukosten intogs på balkongen. Helt underbart med morgonsol..kommer dock sakna kvällssolen när jag kommer hem från långa dagar på jobbet senare i vår/sommar..
Jag kunde så klart inte hålla mig från att köpa en liten pense att ha på balkongen innan Molly Sanderson violen kommer in i butiken..
Vad tycks om min lilla tiger?! Visst är den tuff ( Och ja..lite ful )
Har dessutom tagit inspiration från den till min manikyr. Som blev halvdan eftersom den blev gjord i feber yra...



Nu bärs det iväg till jobbet igen... INTE sugen alls! Men i morgon är jag ledig. Tror inte jag skall spinna med förkylning i kroppen. Är dessutom sugen på att komma ut lite från lägenheten. Vad säger ni älskade väninnor, nån som är sugen på att ta en tur ut på stan eller promenad om vädret tillåter?? Sms me ^^

Hehe..

Ligger här sjuk och utan ork. Så det får bli ett lättsamt blogginlägg i dag. Min söta väninna skickade en hiskeligt rolig bild i veckan som ni måste få se. Sen så kände jag mig tvungen att googla fram lite fler för att skratta lite åt dom stackars stackars små liven.
Hoppas inte ni plågar er små katter med kläder och peruker nu bara!!! Låt dom va!
Fast jag kan inte låta bli skratta^^ ..bara liite dubbelmoral här....

Stackars mig!

Ligger i soffan helt utslagen efter jobbet. Hektisk men rolig dag. Tyvärr har jag blivit förkyld. Jäkla skit och.
Har redan 3 dagar på nästa lön som fallit bort pga. Norge resan...Har inte riktigt råd att förlora mer pengar nu :(
Hoppas jag piggnar till över natt.
Som lite tröst till mig själv i dag unnade jag mig lite lyxiga snittblommor.
Mörkröda rosor och vide! Vackert.

Sommarklänning!!!

Hej på er. Min "helg" är snart över och jobbet börjar på igen i morgon. Har haft två väldigt lugna sköna dagar och inte mycket har hänt.  Älskling har varit sjuk och då har lugna hemmet känts bäst. Lika bra det, för jag vet det kommer bli stressiga dagar på jobbet framöver.
Lite pyssel har hunnits med. Om ni kommer i håg så visade jag en t-shirtklänning i ett blogginlägg från Norgeresan. Ni kan läsa inlägget här. Och i dagarna nu har jag hunnit med att skapa min egen.

Gammal och alldeles för stor longsleeve...


Blev den perfekta sommarklänningen!
Tycker den skriker efter kalla pilsner i varm sol och musik^^
Får bara beklaga att jag inte modellerade i den så ni kan se den ordentligt. Men för tillfället ser jag ut som ett troll med flötigt hår och orkade inte göra mig representabel!



Flätade axelband av t-shirt rester!
Så många fler detaljer blev det inte då jag gillar det enkla.



Är ni sugna på att göra en själv kanske!? Jag hittade en video som kan beskriva ganska bra hur den görs. Jag använde mig dock av symaskin och gjorda vissa ändringar! Du kan väl se den som en bas för hur du gör din.. sen så kan man ju göra sin egna variant med snörningar i sidorna, nitar, spetsdetaljer eller vad nu än ditt hjärta önskar!


Style On A Budget:
How To Convert A T-Shirt Into A Sexy Dress

Bling!

Slänger upp lite overkill-glittriga armband man skulle behövt just nu för att sätta lite glamour på vardagen! 
Strax bärs det i väg till jobbet...

Kan köpas här

Cornelis

Går lite segt med bloggande nu. Inte alla dagar man hittar inspiration! Men i helgen startade jag upp ett nytt sy-projekt jag hoppas på att kunna visa er snart. Än så länge känns det som att resultatet kommer bli grymt snyggt.
Annars så rullar vardagen på! Jobbar och sliter och försöker ta hand om min sjukling här hemma. Stackarn är jätteförkyld.
Så i går kväll myste vi till det med en film som absolut jag tycker ni också skal se.
Filmen handlar om Cornelis Vreeswijks liv och musik. Hans-Erik Dyvik eller alias Hank Von Hell, mest känt från Norska bandet Turboneger, spelade själva Cornelis. Och jag måste säga att jag är mäkta imponerad över hans skådespeleri. Det hörs dessutom inte att han är Norsk!

Premiär

God morgon på er alla^^
I dag hade jag min första frukost ute på balkongen. Hur varmt och skönt i solen som helst och ingen kall vind! Är så man kan förnimma sommaren om man bara stänger ögonen och känner solens varme.
I dag ska jag städa upp där ute för att förbereda för fler soliga frukostar. Ska dock försöka hålla mig från att sätta pensèer... Vill helst ha mina sammets-svarta favoriter, Violen Molly Sanderson men dom går inte att få köpa riktigt än.




Förra årets Molly Sanderson inköp

Pimp my shoes

Jag kom till skott och fixade till mina nya tygskor. Jag hade planer på att sy på tygmärken på sidorna men ångrade mig och satte dit lite nitar från ett gammalt nitbälte som sett bättre dagar. Resultatet blev skitbra! Jag är nöjd. Kom sen på att dom påminde om Demonias tygskor. Demonia skorna kan bli dina för 750 kr. Mina kostade mig 199 kr


Förargeligt

Dessa hade jag inte tvekat på att klicka hem nu på en gång. Surt som f*n visade det sig att min storlek är slut... F*¤#"@1$!!!!!!
Har du storlek 35,5 och vill ha dom så finns dom Här för ca. 277 kr utan frakt och eventuell tull så klart!



Annars har jag inget skoj att berätta. har ledigt och har bara gjort tråkiga men nödvändiga saker! Storhandlat, tvättat, bäddat rent och små städat lite.. Till kvällen blir det sushi och säkert nån skön film. Bara lugnt och skönt. Hoppas ni har en underbar lördag och!

Spring Green

Vårgröna naglar i ett åter igen snöigt land...

Depend: nr.225 och Isadoras Graffiti Nail Top: Subway Green



New!

I går på väg hem från jobbet kändes det lite svettigt med fodrade vinterstövlar. Solen sken och vägarna var torra! Så istället för att gå hem gick jag direkt och införskaffade lite nytt åt tassarna.


Det blev ett par fejk Converse i rött!!! Jag brukar ju aldrig köpa nåt annat än svart men... Kände för lite färg och rött passar ju ypperligt till svart ;)
Dom invigdes samma dag! Supersköna. Kändes som att släppa fri fötterna från fängelse!




Ja...svarta blev det också! Älskar mitt svarta..
Dom skall pimpas lite i helgen om jag hinner.



Väldigt vad hon slänger pengar runt sig kanske ni tänker.. båda paren kostade mig 280 pix! på Skopunkten. Lite extra rabatt blev det även då jag hade clubkort. Inte fel.


Sen som en liten bonus ska ni få se ett annat par super snälla svärmor har fixat till mig! Ett par riktigt bra spinningskor. Och vilken skillnad det blev, nu är fötterna låsta till pedalerna och träningen känns ännu mer effektiv.

Trött..

Hej och sorry för den låga uppdateringen. Jag jobbar på för fullt och dessutom så har jag fotograferat lite promo bilder för Henrik B. och Christian! Riktigt kul men nu sitter jag som ett slakt i fåtöljen, helt utsliten!
Som tur är så har jag i alla fall sovmorgon i morgon.

Här får ni en liten bild från förra våren. Vad jag längtar efter lite varme nu.

Aww

Sött så sött!

Finns här

Near Dark

Jag är en sucker för vampyrfilmer höhö!
Men inte vilka filmer som helst. Som jag skrivit tidigare så avskyr jag till exempel Twilight filmerna och deras fjortisvampyrer, UrRK!! så gillar du den typen vampyrfilm behöver du nog inte titta vidare på detta inlägg.

Det som förbryllar mig att jag missat Near Dark förens nu!!!
Near Dark går mer åt The Lost Boys hållet dock är den brutalare viket är bra ;) Den har en skön atmosfär och ser riktigt bra ut för att vara gjord på 80-talet.
Haka inte upp er på trailern för jag tycker inte den gör filmen rättvisa..Imdb ger den 7.0
Det är nästan så att jag hoppas jag missat flera filmer.. Inte är det varje dag man får så trevliga överraskningar i alla fall.
Se den!!



Tåke

I dag ligger dimman tjock och grå....Jag går snart till jobb och hinner inte nåt längre inlägg!
Så då får ni ta till tacka med lite Troll att mysa med på morgonkvisten.

Och låten heter passande nog Hvor tåken ligger tykk og grå

Sista dagen..

Den tråkiga dagen hade kommet. Vad sjukt fort semesterdagarna går. Planen var att strosa lite i Lilleström innan tåget gick. Men orken och lusten tröt. Att slappa hemma med pappa och titta på VM i skidor var mer lockande.





Det blev en lång resa hem 6 timmar med ett stopp i Hallsbärg på 1,5 timma. Usch! Där fick vi käkat lite lyxig mat som ni ser nedan ..och väntade i en sådär mysigt och varmt väntrum.


Utsikt i tåget.. Inget man längtar efter.



Lyxiga haket vi mumsade i oss nyttiga hamburgers med strips




Snart hemma och helt galna efter resan... eller ..igrunn ser vi väl alltid sådär knasiga ut.



Kanske inte det mest inspirerande inlägget men så var inte den dagen så jäkla rolig heller.

Kawaii

Ok...inte så himla metal kanske^^ Men sötaste molnen finns just nu på mina naglar.




Molnen och blixtarna är stickers som man lätt klistrar på naglarna! Mina köpte jag från Välaboden


Ska försöka lägga upp sista delen av Norgeresan senare..om jag hinner färdigställa inlägget förstås!

Pentagram

Klickade in mig på en blogg som fanns på blogg.se`s framsida ett tag sedan( fanns en dödskalle med i bilden)
Och hittade dessa underbara pentagramsmycken! WIN!!!
Ja tack jag tar båda armband och örhängen.

Smyckerna kommer från The Pamela Love presentation

Dag 4

Sista hel-dagen på resan då...
Och efter lite funderande...så ja, begav vi oss till Oslobygden igen^^
Det blev en lite lugnare dag då vi redan hade gått igenom alla våra "måste" butiker.
Så denna gången hade vi tid att strosa lite och upptäcka lite nya ställen.
Som vanligt så försöker vi hålla oss från dom största gatorna då dom oftast bara har dom vanliga kedjorna och dyrare matställena!
Blev en längre promenad runt Akers elven. Den var inte direkt forsande nu..



Men det fanns ju lite andra tjusigare saker att titta på


Jag hittade mig en butik som bara sålde svarta kläder! My kind of shop^^
Tyvärr var priserna lite väl styva för min plånbok. Minns inte riktigt vad butiken hette. "Sorte klær" eller nåt liknande.




Sen vart det ju lite lunch ...nyttigt och gott hehe! Pizza^^ Mums
Vi hittade ett ställe som lå på Thorvald meyers gata med väldigt trevliga priser och jättegod mat.
Stället heter Palazzo om jag minns rätt.




Är det så att ni är choklad junkies som jag skall jag tipsa er om den mest sinnessjukt goda chokladtårtan jag någonsin har ätit. Inte ens nån "hembakad" kaka har jag smakat slår denna!
Bäst av allt är att du kan köpa den nästan över allt. Kedjan Deli de luca har massor av italienska delikatesser, god kaffe och smaskiga bakverk^^
Ett stycke räcker gott till att släcka din chokladtörst och lämnar dig nöjd och belåten^^
Tur för min kroppshydda att inte kedjan finns i sverige än...vad jag vet.


Överlyckligt chokladmonster..




Lite posing vid aker brygge. Isigt och kallt var det här ja!







Sen så gjorde Christian och jag nåt sjukt! Vi lade ut nästan 700 norska kronor på två flaskor vin O.o
Jisses ja...
En köptes för att drickas och en för att sparas.
varför det kanske ni undrar^^ Ja men det är ju inte varje dag en black metal musiker och vinkännare kommer med egna viner. Mer om vinerna kan ni läsa här.



Vi delade flaskan på kvällen.
Riktigt gott var det. Dock inte så gott att jag betalar över 300 kr igen.


Denna bilden blev bara för jäkla rolig. Visst ser det ut som om jag dragit i mig hela flaskan själv. Och inte nog med det så har jag mina glasögon så man får uppgiven och sliten lärarinna vibbar..



Ehm..

Hello Darth..

Källa

Ooo!

Ooo! var min första tanke när jag såg detta armband. Smyckes-junkien i mig skriker "måste ha!!!"
Men nu är jag tyvärr pank och armbandet tillfälligt slut men det kanske kommer tilbaka när jag har råd.

Kostar 395:- och är från coco

Dag 3

Dag tre tog vi med mamma ut på en liten tur. Vi var så klart en sväng i Oslo city.
"Våran" typ av butiker öppnade visst inte för 12...så vi hann med en icke planerad mysig efter frukost kaffe!

Mamsingen och jag utanför nåt cafe som inte heller var öppet...




Vi hittade ett annat cafe ...Dessutom med en underhållande herre som var liiite berusad redan. Vi tyckte hans försök till flirtande med cafe tjejen var småroligt. " Vilken fin øyenskygge du har" på klingande Norska och med stora glansiga rödsprängda ögon. Hon var måttligt road^^



Hmmm...skulle jag tagit en latte istället kanske...


Söta bilar som var parkerade utanför stället vi drack kaffe på.
Christian, ska vi byta in våran svarta pärla mot ett dussin sådana?? ^^




Lite shopping blev det även i dag. Norge är ju så billigt och bra menar jag. Hehe. Jag fyndade faktiskt två vinyl på rea! Inte tokigt. Perfekt nu som jag är sambo med en som har vinyl spelare^^
Det blev två nya toppar också. Just i dag orkar jag inte byta om, fota och visa fram dom. Det får komma senare.
För att ni ska slippa vara alldeles för nyfikna kan jag berätta att det är Kvelertak tröjor . En svart t-shirt med en uggla och ett grått långt linne med samma uggla och så klart deras logga!


Fina vinylerna




Vi tittade senare till Norges största köpcentra. Allt jag hittade där var ett par örhängen, även dom på rea för 10 kr. Sånnt gillas.




Efter shoppingen fick jag lugna ned mig med massa Bamse mums godis. Finns ju bara i Norge, bäst att passa på när man är där. Kassatanten hade dessutom lite skoj med oss...Vi handlade nämligen endast bamse mums och Newcastle öl...Hon tyckte att jag hade lite konstig smak. Jag tyckte däremot kassatanten var konstig^^




Alldeles utsvultna efter en liten lätt lunch på köpcentra så klämde Christian och jag i oss en stor macka var i Lilleström centrum! mums! Vi var ju tvungna ladda upp oss lite för vi hade bokat biobiljetter.
Ätandet av mackan dokumenterades såklart. Inte vill man vara nån dålig bloggerska heller...
Ser ut som om jag tyckte drickan var god i alla fall.




Vi fick dessutom kollat in fina isskulpturer med belysning innan bion skulle börja. Effektfullt med all belysning. Nu såg vi inte snöskulpturena i Oslo med belysning på kvällen men vi tyckte nog att det var vackrare med iskonstverken i Lilleström!




Nån annan än jag som får ufo känsla av ljuset?




Bion vi såg var Gullivers resor med Jack Black. Det var Christian, jag och en massa 7 åringar...Så går det om man bokar tidlig föreställning...



Ser ni alla barnen där nede^^
hehe, mysigt hade vi i alla fall och Jack black var som vanligt rolig.




Bio i all ära...men det nästa vi gjorde är mycket mycket roligare! Vi gick till Dr. Jekyll & Mr. Hyde. Min favorit krog i Lilleström. Den är inredd i skräck stil och hur mysig som helst. Newcastle på tapp för att inte glömma bort...


En suddig bild från baren nån tjej erbjöd sig ta.



Tyvärr syns inte så mycket av inrednings detaljerna. Jag får bara uppmana er att ta er en tur dit om ni har vägarna förbi, så ni kan insupa atmosfären själva.



Jag var ju så klart tvungen visa er badrummet. Vilken underbar ide att tapetsera med gamla skräckfilms-illustrationer.




Christian gullet skålar och i bakgrunden kan ni skymta fängelsehålan och skeletten...




Och så klart lite haunted house med skeva bokhyllor^^

Vi tog så många öl som plånboken kunde klara av och tog sen buss mot sengen. Det fanns ju ännu en dag att vila upp sig inför!












Solsöndag

Vilken underbar söndag jag hade i går! Ledig dag som startade med ett pass spinning. Skönt att komma i gång igen efter en vecka med onyttigheter. Jag blir så mycket piggare och gladare när jag får spinna regelbundet.
Och väl hemma igen efter duschen så kunde jag inte förmå mig att stanna inne. Även om det var 5 milen på tv...Som ni förstår är jag inte så sjukt sport intersserad...
Blev en lång promenad och hamnade till slut i stan. Och shoppingberoende som jag är blev det lite skit som följde med hem. Kanske dumt med söndagsöppet. Skulle behöva spara pengar nu...
Fick lite vårkänslor av att vara ute. Sol, blå himmel och torra vägar känns inte helt fel nu.



Shoppingen...
Ögonskuggspalett! Hoppas den är bra. chansade lite då den bara kostade 70:-
Lite sköna ansiktsmasker och ett underlack som fyller ut ojämnheter till mina förskrämda naglar.


Dag 2

Andra dagen lockade Oslo bygden! Vi bestämde oss för att ta bussen in...Och som allt annat är det dyyyrt!




Bara 320:- Norska kronor tur&retur för oss två! Yeeey!! vad vi var glada på bussen.




Neseblod stod högst upp på the to do list! Självklart så shoppades det lite överprisade dyrgripar. Tur det är så kallt där inne att fingrarna stelnar och man inte kan bläddra för mycket i hyllor och backar..
Då hade man inte haft kvar några pengar till resterande dagar.


Christian sugen på att rusa in!




Det är inte bara tjejer som gillar att shoppa ;)




Jag hittade mig en ny hårdrockströja, dom kan man aldrig ha för många av!
Den inhandlades på Rock Merch. Vet ej varför..men av nån anledning tycker jag service nivån i butikerna i Norge är superhög i förhåll till Sverige. På Rock Merch som ligger på Thorvald Meyers gata är om sjukt trevliga varje gång man tittar in. Jag är allergisk mot snäsiga butiksbiträder. Jobbskada.




Fick lite inspiration till nytt pysselprojekt dessutom. Jag frågade om en klänning jag tyckte såg ut till att vara gjord av en urtvättad t-shirt och visst var den det! Killen berättade att dom hade haft nån tjej från USA där i somras som sydde om stora t-shirts till klänningar i olika modeller. Synd man inte var där då, så man hade kunnat plocka ut sig en t-shirt med nåt trevligt tryck och fått en gjord...nu får man slita själv^^



Blev lite lunsj på stan och sen strosade vi upp huvudgatan Karl Johan och kollade in tvärgatorna.
Vi fyndade lite 30 kronors skivor på ett torg och myste i det fina vädret..
Ett smakprov på snön i Oslo får ni här




Det fina vädret fick oss att göra ännu ett stopp för att varma oss med en god kopp varm kaf...Nä, iskall öl blev det visst^^
Ingen trendig klubb eller Elm street, vi lägger våra pengar på The Dubliner när vi är i Oslo.



Och så klart blir det Newcastle brown ale från tapp.





Mr. Newcastle himself^^



Sen blev det hemma slappar kväll med mammas goda husmanskost. Riktigt skönt efter en hel dag på stan.


Dag 3 kommer vid ett senare tillfälle...just nu blir det filmys med Christian gullet.




Oh My Godd!!!

Min snyggaste manikyr ever gjord i kväll!!! Jag är ju sjukt svag för svart. Vad blir bättre än svarta naglar med svart mönster. Jag har värkligen toppat mig själv i dag känns det som. Hur kan det bli bättre? Nä...det går nog inte^^
Jag har använt mig av et underlack, en svart vanlig (seg) nagellack
(Note till mig själv! Köp ny!)
China glaze matte magic, Konad speciallack och min favorit stämpel m57.
Nu säger jag inget mer utan spammar er med massa bilder.

I am back!


Nästan..går runt i lite semestermodus fortfarande.
Vill inte det ska ta slut..

Norgeresan: dag 1
Vi har haft det sjukt bra som vanligt och gått runt å småmyst hela tiden även om vädret var skit och priserna i Norge kändes högre än nån gång.
En del bilder blev det och jag räknar med ni vill se vad vi hade för oss.
Vi hade ju beställt tågbiljetter dit då vi inte visste att vi skulle vara bilägare.
Kan ju vara skönt med tåg om väglag och väder skulle svika en...men usch en riktigt jobbig resa dit blev det. Den bästa biten på ditresan var klart när vi tog ett micortåg första biten. Segt gick det men sött var det. En vagn..inrett i lila.




Här sitter jag på microtåget helt ovetande om pärsen som skall komma. En äklig, bajskorv-dread behårad, knarkslö, stinkbomb utan folkvett kommer att förgylla nästa del i tågresan....Ackompanjerad av inte mindre än 3 skrikande ungar..
Hurra för offentlig transport.




När vi äntligen kom fram till Lillestrøm lyste solen välkomnande. Och dagen fortsatte med lite shopping. Jag hittade mig ett par svarta sandaler. perfekta för sommarväder. Så nu kan sommaren komma, jag är fullständigt redo. Helt seriöst. Den kan komma NU!

Bild är från deras hemsida....orkade inte fota själv.

Christian passade på att kolla upp musikkverket, en butik med cd, dvd`s och annat gott. För sådana existerar fortfarande i Norge!
Jag gjorde sushi åt familjen på kvällen och så passade vi på att gotta oss med vin, öl och choklad lite senare.
Mjölkchokladägg fyllda med vit choklad, num num



Dag två får ni senare.
Just nu ska jag slappa lite och samla mod att gå till Ica för att handla mat. Kylskåpet och frysen är helt tomt. Jobbigt..sen får jag tillaga maten och, tråååkigt.


.

RSS 2.0
.