Svart-vit

I måndags så slängde jag på en manikyr snabbt innan jobbet! Det var ju för fasiken halloween och då dög det inte med vanliga franska naglar^^
HM`s svarta lack "manhunter" Och Mavala`s vita nr.49 på ringfingrarna. Seche vite som bas och överlack.
Och sist men inte minst 3d stickers.
Visst är spöket för gulligt.
Haunted house
Denna halloween manikyren var mycket enklare än min förra. Tror jag gillar denna mer.

Ljuva toner och randigt

I går fick jag paket!!! Alltid lika roligt även om man själv har beställt grejerna.
En ny lila-svart randig mössa för 29 kr! Billigt och bra. Från Ginza..
Det blev en ny "icke-metal-skiva"! då jag har fallit för denna vackra dams röst. Hon heter Claire Maguire.
Fina videos har hon

Denna låten har jag visat er här för inte så länge sedan. Men den är min favorit och dessutom en live version. Kommer det en live-skiva hugger jag den direkt då hon låter ännu bättre så..

Happy Halloween!!!

Nytt foto av fotograf Rasmus Fredriksson.

Scary scary....

I veckan som var hade jag en lite galen men söt manikyr.
Lila och svart lack från HM som bas och lite 3d stickers jag köpte i Österrike på en rolig nagelbutik.
Vad tycker ni? För mycket ;) ? eller grym?

Día de los Muertos

Jisses vilken fin dag jag hade i går. Mötte upp bästa Ninni i stan och brakstartade med sushi på rullband. Om jag hade råd skulle sushi inngå dagligen som lunch. Sen sprang vi runt lite i stans butiker innan vi vände nosarna hem. Mer mumsande blev det där. Färska frallor, naturgodis och hasselnötskaffe.
Vi pysslade lite ... Carro fyllde år (i går) och vi ville göra en mer personlig present. Så krukorna till hennes nya blommor fick läder och kedjor! Typiskt nog glömde jag fota dom.. Blev riktigt coola tyckte vi i alla fall^^
Kvällen var dessutom ägnat åt halloweenfest anordnat av födelsedagbarnet. Ninni och jag hade bestämt oss för att inspireras av sugar skulls från den mexikanska högtiden Day of the dead/Dia de los muertos. Det tog tid med sminket och vi blev lite försenade till festen men det gjorde nog inte så mycket. Vi blev i alla fall väldigt tjusiga!
Hehe, denna bilden blev bara för rolig^^ Som ni ser var jag dessutom tvungen dricka med sugrör för att inte förstöra sminket.
På slutet av festen blev det att alla samlades framför you tube. Det varavdes med filmsnuttar på gulliga hundvalpar, katter och sömniga kanin bäbisar ♥ haha!
Veronica & Sara var läskiga zombisar
Eftersom jag var så förbannat dålig på att fota själv var jag svinfräck och snodde denna bilden rakt från facebook... Sorry. Men måtte ju ha en bild på födelsedagbarnet Carro som är till höger i bilden här^^ Hon var också zombie.
Fotograf: Erik Ringhede. Kompenserar med en länk ...
När jag kom hem tog Christian lite fler bilder på mig och lekte lite med dom i sin iphone. bäst att passa på efter all tid det tog att göra sig i ordning. Grymma bilder blev det!!!

Not like the movies

Vill visa fram ett av mina favoritlack! Tur för mig att jag gillar det så mycket, för det är oförskämt dyrt. Hela 150 sek går den på om man köper den över disk..
O.P.I `s "Not like the movies" är från en kolletion av Katy Perry. Lacket är duokromt, det skiftar mellan grönt och grålila. Det är rätt skirt så jag använder det alltid med ett mörkt lack under så jag slipper måla tusen lager. Det är jättevackert för sig själv men senast valde jag att köra med lite stämpling ovanpå.
Då använde jag mig av Konads lila speciallack jag köpte i Österrike. Konadplattan är nr. M57.  Seche vite fick agera både under och överlack.
Vad tycks, nåt ni skulle vilja ha på era naglar?

Onsdag

Jag försökte mobilblogga i dag men den jäkla appen som blogg.se har fixat är under all kritik. Det gick inte lägga upp skiten. Typiskt när man satt en stor del av rasten och skrev och fixade bild till..
Jaja. Tänkte visa upp mina nya boots. Dom kom i ett paket hela vägen från USA i går. Och är inköpta till ett spesifikt ändamål. Dom kommer dessutom få lite extra pynt på sig. Närmare bestämt bronsfärgade kugghjul och kedjor. ( Steampunk någon! ) Vill du köpa ett par och så kan dom köpas från denna sidan.
Och nu som jag ändå visar upp lita nya grejer så ska ni få se vad jag köpte på vägen hem från Båstad-resan i början på oktober. Vi stannade nämligen till i Göteborg för fika och lite strosande i mysiga Haga. Det var svinkallt och det kändes att hösten hade kommet på riktigt. Jag hittade ett fint svart paraply med fin volangkant och ett nytt svart blingat skyddsskal till iphonen! Goth-glam på hög nivå^^
Minns tyvärr inte vad butiken hette som hade mobilskalet men den med paraplyet hette i alla fall Maja.
Och ny tröja har jag dessutom. Den är svart, genomskinlig och med små sammetsprikkar. Ni skymtar den på denna riktigt hämska mobilbilden, blä. Om jag inte minns fel var den från lindex och kostade ett par 100 lappar. Jättesöt^^
Sen bjuder jag på en bonusbild. Lite höstlöv från vägen på väg mot jobbet. Jag älskar att strosa i löven på hösten. Det är nåt speciellt med hela den grejen. Fina hösten♥

Old School

Halloween närmar sig...


Made for me

Jag älskar växter. Jag älskar höga klackar. Vilken suverän grej att slå två så fantastiska saker tillsammans. Det ända jag kan irritera mig på är att jag inte kom på det först...
Källa

Halloween inspiration

Alla inspirationsbilder är från etsy.
Vad tycker ni, kunde ni hämta nåt av bilderna till halloween?
Eller har ni redan bestämt er?
Jag tycker det är sjukt kul att klä ut sig. Halloween, den enda dagen i året man kan gå riktig bananas och ta på sig grejer och sminka sig på sätt som man aldrig kan annars. Bäst att passa på tycker jag.

Phoptopoop

Jag har just nu inget Photoshop. Det är skitjobbigt. Jag känner mig lite bakbunden och vill inte riktigt bara lägga upp oarbetade bilder. Som ni märker går det ut över bloggen. Jag kommer dock få hjälp med detta. Fast kanske inte förens nästa helg.
Jag har som jag tidligare skrev två lediga dagar,  superskönt. Just nu njuter jag av fredagsmys innan jobbhelgen. Vi hörs
Iphone bild av fredagsmyset!

Mmja

Så! ...då var det bara en dag till lite ledigt igen. Har tusen saker jag vill göra. Såsom att fota, träna denna stackars övergödda kropp, rita, måla, skapa smycken, gå i skogen, lyssna på musik och göra intressanta blogginlägg. Har jag tur får jag gjort en av alla dessa grejer^^
I går hade jag besök av världens bästa Ninni. Vi planlade halloween, mumsade fyllda paprikor och pratade en massa. Fim som vi tänkte se blev det inget av.
Däremot har Christian sett lite nytt nu senaste dagarna. Denna gillades av oss båda.
Här har ni en trailer ni faktiskt kan se utan att den avslöjar hela storyn.

Knock your socks off!

Dessa strumpor har funnits ett tag och ni kanske har sett dom ett tusentals gånger. Men jag kan i alla fall inte sluta tokdigga dom.
Dom ligger på ca 130-200 sek. Och köpes här

Kvällstoner

Underbar röst och fängslande toner.

Spiderwebs & white leopard nails

Kolla in mitt nya fina armband. Som ni kanske fattat (se bloggens fina ram) så gillar jag spindelväv. Det är fruktansvärt vackert. Armbandet fyndades på glitter för nån vecka sedan. 49.90 tror jag det kostade. Och nu passar det ju extra bra då halloween närmar sig.
Dessutom har jag en ny tuff manikyr. Fixades i går kväll framför ett par episoder av Dexter.
Hm`s svarta lack "Manhunter", Seche vite som bas och överlack ,konad stämpel platta M57 och konads vita special lack. Ni får ursäkta mina skadade och torra händer. Det går hårt för sig på jobbet i bland...
Vad tycker ni?
Nu blir det att hitta på nåt skoj resten av dagen innan mitt gull måste dra och jobba igen. Typiskt at vi inte prickar in våra lediga dager ihop. Vad gör ni på eran lördag?

Of Corset is!

Hua mig för en morgon det blev i dag. Jag vaknade av mig själv och tittade på mobilen. Klockan visade 17.27??? Jag låg nån minut utan att fatta nånting innan jag rusade upp och kollade på klockan i köket. Den visade 08.27. Av nån väldigt märklig anledning hade min iphone ställt om sig under natten. För jag vet att klockan visade rätt då jag ställde väckningen. Så då blev det bara till att kasta sig runt och rusa till jobbet utan kaffe eller frukost. Fick dessutom höra att jag såg trött ut haha! Så blir det utan mitt morgon ritual och livsdryck kaffe. Jag hann till jobbet i tid i alla fall.
Of Corset is har rea just nu.. Tror till och med dom skall lägga ned. Synd då dom har ur-fina korsetter. Jag har dreglat på en i läder hur länge som helst nu och dessutom blivit småkär i en svart-vit randig underbust...
Fasen...vore jag rik bara. Annars så fyller jag år snart ;) Om nån där ute vill köpa dom till mig ^^
Mina drömmar
Slänger med en bonubild också. Detta har jag pysslat med på jobbet i dag, Vi skyltar ju upp jul redan och temat var rött. Det blev ganska klassiskt. klädde hela taket med ormhasselgrenar och röda slingor. Mysigt blev det.

Halloween pumpkin

God kväll på er alla underbara läsare. Nu sitter jag bara å väntar på att min finaste Christian skall komma hem från sin Dublin resa. Det dröjer dock ännu ett tag så jag försöker roa mig med annat. Som bloggning^^

I veckan köpte jag mig en fin-fin halloween pumpa som jag passade på att baka paj av! Det var lite av en chansning då jag aldrig hade smakat pumpapaj förut. Jag tycker det är jätteskoj att baka. Tyvärr gör jag det inte så ofta då det är svårt för mig att låta bli att äta för myket (läs:allt..)^^ men nu visste jag ju att jag fick besök.
Receptet jag hittade var knappast det bästa...men efter lite förnuft och en stavmixer fick jag ordning på pumpasmeten och fick till en riktigt god paj. Den smakade höst!! Tänka sig vilken suksess. Synd man inte kan köpa enbart pumpakött nånstans. För jag skulle definitivt kunna tänka mig göra den nån mer gång.
Den största anledningen till att jag köpte pumpan var dock inte att baka paj. Det kom jag faktiskt på i efterhand! Anledningen var att göra en mysig halloween lykta. Nu står den å lyser så vackert ute på balkongen och jag är sugen på att göra en hel armé till honom som sällskap.
Han blev enkel men söt^^
Min goda paj i ugnen.
Jag kan ju passa på å visa mina höstiga naglar när jag först bloggar lite för er. Orkar inte skriva vilka lack och platta jag använde. Vill ni veta får ni fråga. Allt jag har är dessa fruktansvärda mobilbilder men dom får duga..
Underlacket är mörkbrunt och mönstret är guldigt och holografiskt. Jättesnyggt i värkligheten men ser fult ut på bilderna..

!

Ni måste börja bli trött på mig vid detta läget eftersom jag inte bloggat regelbundet på ett tag!! Men nu skall det nog bli som normalt igen. Min dator har fått expert hjälp från en vän ( Tack igen Larsson :)) och jag har inga störra resor på gång i den närmsta framtiden så då kan jag börja leva lite normalt igen. På gott och ont skulle jag vilja säga. Jag hinner så klart inte blogga mer i dag vad jag vet! Var snack om after work med jobbkopisarna men nu vet ni i alla fall att jag är tillbaka.
Random fulbild från semestern^^

Det funkade!

Yey! Det gick ju bra att mobilblogga som ni ser på inlägget under men appen är verkligen inte helt fulländad om man säger så...
Jag gillar till exempel kunna förhandsgranska inläggen innan jag publicerar vilket inte går på appen. Eller ta bort bilder man laddat upp i inlägget...Hoppas dom kommer förbättra med mer funtioner. Ni som har appen, vad tycker ni?

Skull

Tänkte testa blogg.se appen på riktigt i kväll och blogga från min mobil.
Jag har äntligen införskaffat riktiga blyertspennor i olika hårdhetsgrader och ett trevligt skissblock med bra papper! I kväll blev jag klar med min första ritning på alldeles för länge. Ser tusen saker som skulle kunna sett annorlunda ut men är över lag ganska nöjd. Jag får helt enkelt rita mer för att öva upp min bortglömda förmåga^^ En liten dödskalle vi har som prydnad fick vara modell.

The Odd Luminary

Det är inte varje dag jag går och blir kär i en webbutik... Inte ens om det är en riktig bra skobutik. Men nu har jag hittat en helt underbar shop. Jag gillar allt med den. Från namnet till innehållet till känslan man får när man stiger in.
Butiken heter The Odd Luminary.
Dessa saker är ett litet urval av alla saker jag skulle vilja äga.
Vilka skatter ♥





Gör er själva en tjänst och kolla in den fina butiken. klicka bara på bilden under

Got Spike?

Kommer ni ihåg mina pimpade svarta tygskor från i våras?
Hittade dessa fantastiska skor på Etsy och jag börjar känna mig sugen på ännu ett DIY projekt^^
Converse skorna ser mest användbara ut och heelsen skulle nog passa bäst på utställning i skohyllan eller på en photoshoot! Skulle vara för rädd för att skada mig själv eller någon annan om jag hade dom en kväll på stan...

Alla pimpade sko kan du hitta här

Helg & shopping från Österrike

Oj vad snabbt helgen gått! Jag kan knappt fatta det redan är dags att ställa in sig på ny jobbvecka. Fredags kväll var jag sanslöst trött. Riktigt trött på det sättet att jag kunde somnat redan vid kl 18 och sussat till nästa dag. Så ni förstår säkert att det inte var läge för nåt annat än slappande. Däremot var lördag fylld med fart och fläkt då jag mötte upp sötaste rödtoppen Ninni för tjejhäng och shopping. Och i dag då, vad har hänt? Vel, efterfyllning av mina acrylnaglar har fixats och så har jag kollat efter höstkängor i stans alla skobutiker. Naglarna blev ännu bättre än första gången så det blev jag extremt nöjd över. Missnöjd är jag dock över att jag inte hittar några passande kängor. Dom jag tyckte var snyggast i modellen satt inte bra på foten så det blev inga nya skor på mig. Får väl skita i det och koncentrera mig på vinterkängor istället.
Jag har även hunnit färga mitt hår. Inte bara efterväxt men heeela skiten. Urrrrkk! Världens tråkigaste syssla. Tur det är över för denna gång. Nu står det bara kvar lite husliga sysslor på programmet innan jag kan slappna av. Tvätt, disk, matlagning och banne mig ska jag inte klämma in ett sängklädsbyte också^^
Tyvärr har jag inte hunnit och haft möjlighet att blogga om Österrike resan än. Väntar på min bättre hälfts bilder så hela resan kan berättas från början till slut! Jag kan ju däremot visa upp lite bilder på det lite mindre viktiga men akk så roliga från resan, nämligen shoppingen!

På båten mellan Göteborg och kiel fanns det ju taxfree!! Jippi! Jag passade på att köpa en alldeles för dyr men sjukt bra mascara. Jag är jättenöjd men kommer nog inte lägga ut över 300 kronor på den igen. Känns inte helt försvarbart.



På båten passade jag även på att handla en parfym jag spanat på länge. Och som tur var hittade jag den i ett dubbelpaket så jag fick med en till på köpet om man jämför med priserna i vanlig affärer^^
Lätta och goda dofter som passar jättebra till vardags.


En av dagarna var vi på besök i ett fantastiskt barock-slott. Jag köpte lite minnessaker därifrån som är totalt onödiga egentligen men roliga att ha.
En fin fjäderpenna med bläck, en kylskåpsmagnet som nu mera hänger i vårt kök och en dosett med vackra rosor på att ha huvudvärks tabletter eller annat i.



Vi hade väldigt skiftande väder. En av dagarna hade vi ju tänkt oss till Wien men regnet bara ösade ned i hela Österrike så det kändes mer frestande att hålla sig inne än att gå runt i ett regnigt och kallt stadsmiljö. Vi sökte upp ett gigantiskt shoppingcenter för att fördriva lite tid. Och jag hittade en hel del smått och gott.
Denna klänningen är jag nog mest nöjd med av allt. Detaljerna är så extremt "Mig" så jag höll på att svimma när jag såg den! Och till min glädje kostade den bara ca 250 sek. Längtar till jag kan få ett passande tillfälle och använda den.


Iphonen fick nya kläder med klös^^
Bara 35 kr på New Yorker



Hittade en ny långärmad mesh topp då min gamla har fått ett litet hål i sig. Och sen blev det en jättemjuk och skön bolero med spetsrygg. Dom var också rätt billiga 200 för toppen och 100 för boleron. Jag gillar att fynda^^


Hittade dessutom en riktig krims-krams butik med massor med smycken och annat krafs. Kunde gått där i timmar men just då blev det lite bråttom då vi skulle mötas upp och luncha. Fick med mig detta armbandet med Alice i underlandet charms, glittrigt nagellack och en halsbands klocka i steampunk stuk.






Hittade ännu mer nagellacks skoj^^ Stämpellack och fina nagel stickers.

Detta hittade jag i en special butik med bara saker till naglar. Synd det inte finns här i stan.


Impuls köpte denna fina brosch/hårklämma. Funderar på om den skulle passa fint som dekoration på min höghatt.


Lite småshopping blev det i Graz centrum också.
Accessorize har alltid skoj grejer. Just nu finns det halloween saker dessutom!  Det blev örhängen, köptes nästan enbart på grund av den söta frankenstein.


Lite fina maskerad saker kunde heller inte undvikas! En fin spetsmask och solfjäder. Vet ej om det kommer till användning nu i år. Vi får se.



Överallt i Österrike fanns det en kedja som heter Bipa. Butikerna har allt från naturläkemedel, hårfärg, hygenartiklar och smink till kvinnor med förmånliga priser. Här hittade jag snygga lack till riktigt bra priser. Dessa lack kostade runt 20 kr styck. Har inte provat dom än dock.


Jag hittade mer lack på taxfreen på båten hem men dom har ni ju sett (gosh) och allt ätbart orkade jag inte fota. Det var ju mest bara vanligt godis.
Hoppas ni tycker det är kul att se mina nya grejer och hoppas dessutom det inte blir för många skrivfel i detta inlägg..är rätt trött och jag kan inte med att fråga Christian om korrekturläsning då han är upptagen! Ni får ta mig för det jag är. Norska som försöker lära sig skriva ordentlig svenska :P

.

RSS 2.0
.