For new beginnings

I hope you all have had a cozy Christmas and a really fun new years celebration. I like the feeling of a new fresh year. Like blank pages in a book ready to be filled with new adventures. 2014 was better than 12 & 13 so if 15 can be even better I think I`m am on a steady course to how I want my life to be lived.

I really didn`t post anything in December and I have had several rounds with myself to weather I want`t to keep the blog or not. In many ways I really like having it and use it as a kind of diary to look through from time to time but sometimes I just think it`s a shame one doesn`t even get one single comment on most posts. I guess that`s why my posting have slowed down and almost stopped. To much work for no response at all. It`s so much more fun to post a pic on Instagram and get tons of likes and a fun comment or two. I wonder if blogging and reading them is about to die out.  Or is my lack of readers depending on something completely different? Is it that I don`t comment enough to others blogs. (I hate commenting just for the sake of showing on blogs that don`t appeal to me!) or don`t I write about interesting enough things, am I to private, don`t I post enough selfies and Ootd???
I would love for you beloved readers that still are peeking in here to speak your mind about why you like to come here. What do you think is fun reading, is there something you would like to see more of? Is there posts that are completely uninteresting? Do you miss something?
 
I don`t have any pictures to go with this post but thought I´d post some random pics from the passed year that didn`t make it to the blog!
 
I tested black lipstick and realized I could pull it off on crappy/blurry selfies but never ever use it in public. Sadly.
 
 
Visited an American diner nearby and had super yummy milkshake
 
 
I grew beautiful Black Dalihas on the balcony
 
 
I attended the most beautiful Halloween wedding♥
 
 
I applyed for a new job and didn`t get it. Maybe it was my unproffessional picture that made them not want me! :P
 
Went on an amazing and very needed vacation.
 
We tried to buy a house but lost it to someone else. Still stuck in the tiny apartment trying to make the best of it.
 
 
Still crazy in love and happy with my Chris. We always look so good ;)
 
 
 
 


Comments
Ellet

Jag läser för att jag gillar din stil! Jag har inte direkt några önskemål på det viset eller någon aning om hur man får folk att kommentera. Jag kan aldrig avgöra innan vad som lockar till sig kommentarerna, men jag vet att inläggen som är mest beskrivande, alltså att jag helt enkelt berättar något utan större utsvävningar, är de inlägg som mest ofta är utan kommentarer. Annars så tror jag att det beror på att din blogg är nischad stilmässigt. Det är lustigt. Mainstreambloggar kan ha HUNDRATUSENTALS läsare i veckan men så fort någon nischar sig så blir det typ 20? Om man ser sig omkring på stan (kanske inte i Skövde dock, vart är alla hårdrockare?!) så ser man ju definitivt mer alternativt folk än att de ska akut lysa med sin frånvaro på internet, för jag letar. Hittar nästan aldrig.

Svar: Tycker själv det är alldeles för lite nischade bloggar. Borde ju finnas hur många som helst? Har en del jag gillar läsa men ca 1% har det jag värkligen gillar mest. Och dessutom verkar alla dom bästa nu lagt ner :(Så sjukt ledsamt.

Kan det vara att Skövdes hårdrockare börjar bli äldre och håller oss mer hemma? (kan bara gå till mig själv och mina vänner och innse att jag/vi i princip aldrig är på stan) Och kan det vara att hårdrocks stilen inte är lika poppis lengre här på slätta?? Mystiskt är det i alla fall för förr fans det ju en hel del.

Jag är i alla fal glad du är här och läser lite :) Och jag är dessutom på din blogg och snokar. Bara liiite avundsjuk på huset och det som ser ut att vara ett fint läge!
Miss Anthropia

2015-01-02 @ 01:02:59
URL: http://www.ellets.se
Carro

Jag är knappt ute på bloggar alls. Läser din och en till. Då och då. Inte ute mkt på nätet alls längre.
Känns som att det dött ut lite... Om man inte är modeblogg eller den där bloggen vi brukar prata om som inte är speciell alls.. You know what I'm talking about ;)
Kanske är svårt om man inte är nischad på något sätt som de som är i topp, modernt mode, morsabloggar etc. Sånt man själv inte är intresserad av med andra ord.
Samtidigt lägger de mkt, mkt tid på sina bloggar, det är deras jobb i stort sett. Och då är det lätt när man inte måste gå hemifrån för att jobba.
Förstår du hur jag tänker?

Svar: Ja, är med dig där. Tycker bara att det borde finnas fler som jag :P Vi kanske borde bli bättre på att marknadsföra oss så folk upptäcker att det finns annat. Fast det är ju verkligen inte jag och jag skulle hellre aldrig vilja bli nån topp-bloggare. Verkar alldeles för jobbigt och det kommer säkert lika mycket skit med det som det kommer fördelar. Det jag ville med inlägget var ju bara att folk skulle tänka till och kanske lägga nån kommentar ibland när dom ändå är inne och läser varje gång man postar :) Lite uppmuntran eller konstruktiv kritik! Haha, folk skulle bara veta hur glad man blir ^.^
Miss Anthropia

2015-01-02 @ 18:46:12
Ellet

Ja jag känner av avsaknaden av det enkelt visuella ändå. Kommer från Gävle och där drösar dom runt överallt och syns och är ute och härjar ändå. Om man så går på Ica. Så det är lite ovant för mig och jag känner att jag saknar känslan av att vara i ett större sammanhang :)

Och du är så välkommen att snoka så! Det är väl ändå det man har bloggen till - att främlingar i tysthet ska snoka runt och titta på det man skriver utan att skriva kommentarer. Inte? Nähä?! (haha) Blogglivet va, det är lite speciellt ändå, även om man är teensy och på intet sätt professionell.


Svar: Ja har själv inte varit uppe i norr. men har fått känslan av att det finns en hel del mer metalheads där :) Här så hajar man till lite när man ser nån och har sett en del som hajat till när jag går förbi och. lite lustigt faktiskt.
Gu ja, det är speciellt och med tillhörande dömmande blickar när man berättar at man bloggar så undrar man ibland varför man håller på haha.
Jag ska bli bättre på att visa mig på din blogg med ;)
Miss Anthropia

2015-01-05 @ 00:06:43
URL: http://www.ellets.se


Comment the post here:


Name:
Remember me?

E-mail: (Not published)

URL/Blogadress:

Comment:

Trackback

.

.