Lördag & söndagsmys

Det skulle bli en extremt lugn lördag för våran skull. Vi började med att mysa i hemmets lugna vrå, lyssnade på vinyl, skrattade åt melodikrysset som stod på i bakgrunden, det såg så roligt ut när artister och dansöser dansade till vår metal musik, och sist men inte minst myste vi till det med white russian och öl. Vi kunde haft en sämre lördag om du frågar mig. Men det slutade inte där. Lite spontant flyttade sig en fest till oss och sen blev det till och med utgång! Så kan det gå^^

I mys position innan vi visste hur kvällen skulle sluta






Lite slitna, fast inte så farligt bakfulla passade vi på att inte göra nån ting alls den sista semesterdagen innan jobbet började igen. Vi hyrde filmer och käkade tröst mat.
Sibylla korv med bröd och nystekta våfflor med sylt och grädde. Mums!!







Filmen som sågs kan jag stärkt rekommendera. Jag satt med små rysningar under hela filmen och att Anthony Hopkins har en stor roll gör den ju inte sämre.



Hoppas ni får en bra måndag ...Nu skall jag slåpa mig till jobbet...Yeeey....


Comments
das Nekrofil

"skrattade åt melodikrysset som stod på i bakgrunden, det såg så roligt ut när artister och dansöser dansade till vår metal musik" <-- haha vad roligt. :D Tack för en skittrevlig lördag! ^_^ The Rite ska vi med se! Har haft den hemma ett tag nu men det har inte blivit av att vi sett den. Gillar sir Hopkins starkt! Hoppas det gick bra att jobba!

2011-07-25 @ 16:25:35
URL: http://nightofthelivinggore.blogspot.com
Miss Anthropia

Das Nekrofil: Tack själv för en supertrevlig kväll:D Och det gick bra att jobba, kändes som man aldrig varit ifrån...

2011-07-25 @ 22:45:00
URL: http://missanthropia.blogg.se/
Suntamer

Säger som V, tack! Superbra kväll!

Vi hade ungefär en likadan söndag, med mass film och god mat

men med mer snurrig bakfylla. Men det räddades av att det alltid tycktes komma en katt och la sig på mig, så man var mysig och varm. :)

2011-07-26 @ 11:20:53


Comment the post here:


Name:
Remember me?

E-mail: (Not published)

URL/Blogadress:

Comment:

Trackback

.

.